Soru RTX 4080 Aradaki Fiyat Farkına Değer Mi ?

caner2917

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Arkadaşlar uzun zamandır araştırma içerisindeyim. İki ürün arasında ikilem de kaldım Asus tuf 3 yıl Garantisi var daha çok piyasa malı Palit GameRock modelinin 2 yıl ama arada 5k fiyat farkı var ama tabi Asus kampanyasın da 2 bin TL geri ödeme yapıyor aradaki fark 3 bin TL düşüyor. O aradaki farka değer mi ?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Arkadaşlar uzun zamandır araştırma içerisindeyim. İki ürün arasında ikilem de kaldım Asus tuf 3 yıl Garantisi var daha çok piyasa malı Palit GameRock modelinin 2 yıl ama arada 5k fiyat farkı var ama tabi Asus kampanyasın da 2 bin TL geri ödeme yapıyor aradaki fark 3 bin TL düşüyor. O aradaki farka değer mi ?
Değer bence

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
KS

caner2917

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Nasıl yani? Nereden alıcaksın anlamadım tam
Şöyle şimdi bu modeli iki tane internet sayfası satıyor. Satıcının bir tanesinin mağazası Balıkesir de 34.200 TL bir diğeri de İstanbul da 35.000 TL qb bilişim arada 800 TL fark var. Kargo ile gelmesi mi yoksa kendim mağazadan almak için 800 TL üste vermek mi bilemedim

hocam anladığım kadarıyla 2. el alıcaksınız ve elden almak istiyorsunuz onun yerine bunu alın hem sıfır https://www.pttavm.com/msi-geforce-...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.87.1
Yok hocam sıfır alıcam. Ama bir mağaza Balıkesir de diğer mağaza İstanbul da Balıkesir de olan 34.200 İstanbul'da olan 35.000 TL

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Şöyle şimdi bu modeli iki tane internet sayfası satıyor. Satıcının bir tanesinin mağazası Balıkesir de 34.200 TL bir diğeri de İstanbul da 35.000 TL qb bilişim arada 800 TL fark var. Kargo ile gelmesi mi yoksa kendim mağazadan almak için 800 TL üste vermek mi bilemedim

Yok hocam sıfır alıcam. Ama bir mağaza Balıkesir de diğer mağaza İstanbul da Balıkesir de olan 34.200 İstanbul'da olan 35.000 TL
hocam kargoda öyle sorun olcağını sanmam 800tl de öyle küçümsencek bir para değil bence hangisi ucuzas onu alın fakat benim attığım 4080 asus tuf dan daha iyi diye biliyorum ve 5k daha ucuz tabi sizin kararınız

KS

caner2917

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
hocam kargoda öyle sorun olcağını sanmam 800tl de öyle küçümsencek bir para değil bence hangisi ucuzas onu alın fakat benim attığım 4080 asus tuf dan daha iyi diye biliyorum ve 5k daha ucuz tabi sizin kararınız
Ya ben bu gaming x modelini araştırdım. Bu satıcılar sattığı bu kartlar MSI Türkiye garantili değil yurtdışı ürünleri bunlar. Yok alıyorsun kayıt yapıyorsun falan diyorlar hep

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Ya ben bu gaming x modelini araştırdım. Bu satıcılar sattığı bu kartlar MSI Türkiye garantili değil yurtdışı ürünleri bunlar. Yok alıyorsun kayıt yapıyorsun falan diyorlar hep
hocam kayıt fln yok sadece ithalatçı garantili olabilir oda bi sorun olursa onlar sana değişim fln yapıyolar işte asıl garntiyle kendileri uğraşıyolar diye biliyorum yani sorun edilcek bir durum değil

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
değer dostum, bir kere 1 yıl garanti fazlası var ve arızalanma olasılığı daha düşük.. bende 3 bin tl fark ödeyip asus tuf tercih ettim.. sen daha kısmetlisin kampanyaya denk gelmişsin..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri