RTX 4080 Önerisi

Sawgent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Arkadaşlar, uzun ömürlü kaliteli 4080 alacağım. Bu ürünün indirimde olduğunu gördüm 4 fanlıymış galiba. Ürün kalite bakımından nasıldır? Bir de MSI Ventus var indirimde.

Moderatörün son düzenlenenleri:

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
486
nET BU

yada bunu da alabılırsınız

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Arkadaşlar, uzun ömürlü kaliteli 4080 alacağım. Bu ürünün indirimde olduğunu gördüm 4 fanlıymış galiba. Ürün kalite bakımından nasıldır? Bir de MSI Ventus var indirimde.

Asus dual almak daha iyi olabilir

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

bütce cıkarsada

KS

Sawgent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Bütçe çıkmazda palit gainward phantom ve galax arasında kaldım tier list buldum birtane ventus baya aşağılardaydı

KS

Sawgent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Alıyoken markanın full ocli versyonunu istiyorum hocam gamerock oc phantom gs suprim x galax sg oc gibi üst seviyelerini tercih etmeye çalışıyorum bütçem dahilinde

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Alıyoken markanın full ocli versyonunu istiyorum hocam gamerock oc phantom gs suprim x galax sg oc gibi üst seviyelerini tercih etmeye çalışıyorum bütçem dahilinde
bütçeniz yükseklere cıkıyosa suprim x alın geçin

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
asus dualle karşılaştırın hocam hangisi daha iyi soğutuyosa alın

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Aynı kasaya sahip Zotac RTX 4070 Ti ekran kartını incelemiştim. Kart soğutucu blokları, kullanılan malzeme ve hissiyat olarak 10 üzerinden 7.5 alır. Kalın, sert plastik iç yapısı ise 314 gram soğutucu bloktan oluşuyor.

Bu bütçelerde MSI Ventus serisi tavsiye etmem. 33-34 bandına çıkamıyorsanız zaten alınacak kartlar sınırlı oluyor. Ya Palit, ya Zotac, ya Ventus ya da Inno3D | GainWard modelleri olacaktır.

GainWard piyasada isimsel olarak çok yok. Fakat soğutması güzeldir. Bu markalar arasından öncelik olarak Zotac, Gainward ve Palit önerebilirim.

KS

Sawgent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Aynı kasaya sahip Zotac RTX 4070 Ti ekran kartını incelemiştim. Kart soğutucu blokları, kullanılan malzeme ve hissiyat olarak 10 üzerinden 7.5 alır. Kalın, sert plastik iç yapısı ise 314 gram soğutucu bloktan oluşuyor.

Bu bütçelerde MSI Ventus serisi tavsiye etmem. 33-34 bandına çıkamıyorsanız zaten alınacak kartlar sınırlı oluyor. Ya Palit, ya Zotac, ya Ventus ya da Inno3D | GainWard modelleri olacaktır.

GainWard piyasada isimsel olarak çok yok. Fakat soğutması güzeldir. Bu markalar arasından öncelik olarak Zotac, Gainward ve Palit önerebilirim.
Galax nasıldır hocam güzel markalar saydınız ancak galaxı göremedim kötümüdür ? max 35e cıkabilirim yarın belki incehesaptan gaming x trio düşürebilirim cuma indirimine girerse galax modelide teknobiyotikte 31bin tlye düşmüş 36dan

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Galax nasıldır hocam güzel markalar saydınız ancak galaxı göremedim kötümüdür ? max 35e cıkabilirim yarın belki incehesaptan gaming x trio düşürebilirim cuma indirimine girerse galax modelide teknobiyotikte 31bin tlye düşmüş 36dan
O bütcelere çıkmanıza bence gerek yok zotac da gayet güzel bi marka, kalan parayla başka bi eksiğinizi giderin derim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416

Aslında biliyorsunuz içindeki çipset aynı. NVIDIA üretip, firmalar üstüne soğutucu blok, fan ve bir kaç fabrikasyon detay çalışıyorlar. NVIDIA tabanlı kartların RTX 4000 serisinde stabil çalıştığını söyleyebilirim.

AMD olsaydı, marka seçiciliği olsun derdim. 36 bin TL kadar çıkabiliyorsanız, İncehesap Gaming Gecesini beklemek faydalı olabilir. Eğer oradan düşmez ise, GALAX veya GainWard alınabilir. Fakat GainWard'ın Phantom serisini alın. Phoenix modelinin soğutucu bloğu ince ve zayıf.

Görseldeki Phantom modeli. Kallavi ve iyidir.

1684446624261.png

35'lere kadar çıkıyorsanız dün Amazon'da TUF modeli 35K'ydı.

KS

Sawgent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Aslında biliyorsunuz içindeki çipset aynı. NVIDIA üretip, firmalar üstüne soğutucu blok, fan ve bir kaç fabrikasyon detay çalışıyorlar. NVIDIA tabanlı kartların RTX 4000 serisinde stabil çalıştığını söyleyebilirim.

AMD olsaydı, marka seçiciliği olsun derdim. 36 bin TL kadar çıkabiliyorsanız, İncehesap Gaming Gecesini beklemek faydalı olabilir. Eğer oradan düşmez ise, GALAX veya GainWard alınabilir. Fakat GainWard'ın Phantom serisini alın. Phoenix modelinin soğutucu bloğu ince ve zayıf.

Görseldeki Phantom modeli. Kallavi ve iyidir.

Ekli dosyayı görüntüle 21243

35'lere kadar çıkıyorsanız dün Amazon'da TUF modeli 35K'ydı.

Evet aynı kartlar phantom baya iyi gibi geldi galaxta aynı şekil youtubede testleri iyi gibi bu hafta almam lazım sistemim hazır sadece ekran kartım ve monitörüm kaldı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri