RTX 4080 sistem Bütçe:100bin TL

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu gün sipariş edilse 10 güne her parça gelmiş olur bence.

KS

Bromses

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
bana kaldı muhabbet itopyadan felan topladımda hocam ne bileyim böyle bir ürününde kargo ile gelmesi sorun felan çıkar diye korkutuyor beni :D

vatana gidecem burada olmadı sistemi orada toplatıcam stokların gelmesini beklerim büyük ihtimalle

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
İtopyadan size 12900k 3090ti toplatırlar max. Onların topladığı sistem benimkinin yanından geçemez :cool:

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
bana kaldı muhabbet itopyadan felan topladımda hocam ne bileyim böyle bir ürününde kargo ile gelmesi sorun felan çıkar diye korkutuyor beni :D

vatana gidecem burada olmadı sistemi orada toplatıcam stokların gelmesini beklerim büyük ihtimalle
vatanda çok tecrübesiz insanlar var (genelleme yapmıyorum) gidin itopya şubesine orada size krallar gibi hazırlarlar

emirerol32

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
KS

Bromses

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
1 ayda baya iyi bütçe yükseltmişsiniz hocam helal olsun

hocam benim değil patronun oğluna :D

vatanda çok tecrübesiz insanlar var (genelleme yapmıyorum) gidin itopya şubesine orada size krallar gibi hazırlarlar
hocam ben asus taraftarıyım oradan kendi istediklerimi toplatırım

hipokondriyak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
arkadaşlar bana 4080 - 4090 ekran kartlı bir sistem toplayabilir misiniz önceliğim bütün sistemin ASUS olmasıdır iyi günler dilerim. fiyatta sorun yok

asus dışında başka marka da olur diyorsan bakabilirsin. 66 bin tl tutuyor hazır toplanmış hali.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Param var pc hocası bana sistem toplasın da ayrı bir kafa. Orasını geçtim paran da olsa oyun için şu anda 4090 fiyat performans olarak baya saçma bir kart. 4090 alacağım işte render için kullanacağım daha kısa sürede daha fazla şey yapacağım desen yine bir nebze anlarım. Onda bile en üst ekran kartı yerine fiyat performans üst sınıf bir kart alınıp renderler sıraya alınıp yetişmeyen işler gece yapılıyor. Çok bütçesi olan kişi zamanının en iyi bilgisayarını toplamaz. Fiyat performansı en mantıklı üst seviye bilgisayar toplayıp belli aralıklarla parça değiştirir. Emin ol aynı fiyata her zaman güncel bir sistemin olur.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İtopya' da bu sistemi ddr5' e çevirt. İşlemci yeterli bence fazlası gereksiz kaçar. Tasarımsal anlamda daha güçlü bir şeyler istiyorsa fiyat artar orada zaten. Sıvı soğutma da değişebilir. Orada yardımcı olsunlar sana hiç riske atma bence.

Standart oyun için topluyorsa patronunla konuş 30-40k bandında bir şey bakın bence. Çocuk render veya tasarım işlerine girmeyecekse bu kadarı fazlasıyla gereksiz.

KS

Bromses

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Param var pc hocası bana sistem toplasın da ayrı bir kafa. Orasını geçtim paran da olsa oyun için şu anda 4090 fiyat performans olarak baya saçma bir kart. 4090 alacağım işte render için kullanacağım daha kısa sürede daha fazla şey yapacağım desen yine bir nebze anlarım. Onda bile en üst ekran kartı yerine fiyat performans üst sınıf bir kart alınıp renderler sıraya alınıp yetişmeyen işler gece yapılıyor. Çok bütçesi olan kişi zamanının en iyi bilgisayarını toplamaz. Fiyat performansı en mantıklı üst seviye bilgisayar toplayıp belli aralıklarla parça değiştirir. Emin ol aynı fiyata her zaman güncel bir sistemin olur.
hocam sanırsam sen mesajları okumadın benim değil sistem parada geçmişi inceleyerek yorum yaparsanız sevinirim. forum sayfası burada yargılama gibi söz konusu yoktur.

İtopya' da bu sistemi ddr5' e çevirt. İşlemci yeterli bence fazlası gereksiz kaçar. Tasarımsal anlamda daha güçlü bir şeyler istiyorsa fiyat artar orada zaten. Sıvı soğutma da değişebilir. Orada yardımcı olsunlar sana hiç riske atma bence.

Standart oyun için topluyorsa patronunla konuş 30-40k bandında bir şey bakın bence. Çocuk render veya tasarım işlerine girmeyecekse bu kadarı fazlasıyla gereksiz.
bakacağım hocam olmadı istanbula gideceğiz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri