- Konu Sahibi
1 nisanda
1nisandoğum günü çocuğu olmak vardı şimdiDoğum günü kutlu olsun hocam
1nisandoğum günü çocuğu olmak vardı şimdiDoğum günü kutlu olsun hocam
öylede hocam patron sonra birşey derse altından kalkamamBu gün sipariş edilse 10 güne her parça gelmiş olur bence.
Galiba ciddi bir durum varöylede hocam patron sonra birşey derse altından kalkamam![]()
hocam gidin hazır sistem alın kafanız karışmaz en azından tarihleri bakımından şu an pek hazır sistem yok fakat 1 nisana kadar çıkar piyasaya her türlüöylede hocam patron sonra birşey derse altından kalkamam![]()
vatanda çok tecrübesiz insanlar var (genelleme yapmıyorum) gidin itopya şubesine orada size krallar gibi hazırlarlarbana kaldı muhabbet itopyadan felan topladımda hocam ne bileyim böyle bir ürününde kargo ile gelmesi sorun felan çıkar diye korkutuyor beni
vatana gidecem burada olmadı sistemi orada toplatıcam stokların gelmesini beklerim büyük ihtimalle
1 ayda baya iyi bütçe yükseltmişsiniz hocam helal olsunarkadaşlar bana 4080 - 4090 ekran kartlı bir sistem toplayabilir misiniz önceliğim bütün sistemin ASUS olmasıdır iyi günler dilerim. fiyatta sorun yok
Bunu başkasına topluyor.1 ayda baya iyi bütçe yükseltmişsiniz hocam helal olsun
15-18 K arası gaming kasa öneri 29.10.2022
21K param var manitör alacağım ona göre kasa bakmam gerekiyor.. 144HZforum.pchocasi.com.tr
hocam benim değil patronun oğluna1 ayda baya iyi bütçe yükseltmişsiniz hocam helal olsun
15-18 K arası gaming kasa öneri 29.10.2022
21K param var manitör alacağım ona göre kasa bakmam gerekiyor.. 144HZforum.pchocasi.com.tr
hocam ben asus taraftarıyım oradan kendi istediklerimi toplatırımvatanda çok tecrübesiz insanlar var (genelleme yapmıyorum) gidin itopya şubesine orada size krallar gibi hazırlarlar
Patronun oğlu olmak vardı şimdi ......hocam benim değil patronun oğluna
hocam ben asus taraftarıyım oradan kendi istediklerimi toplatırım
hayat iştePatronun oğlu olmak vardı şimdi ......
arkadaşlar bana 4080 - 4090 ekran kartlı bir sistem toplayabilir misiniz önceliğim bütün sistemin ASUS olmasıdır iyi günler dilerim. fiyatta sorun yok
hocam sanırsam sen mesajları okumadın benim değil sistem parada geçmişi inceleyerek yorum yaparsanız sevinirim. forum sayfası burada yargılama gibi söz konusu yoktur.Param var pc hocası bana sistem toplasın da ayrı bir kafa. Orasını geçtim paran da olsa oyun için şu anda 4090 fiyat performans olarak baya saçma bir kart. 4090 alacağım işte render için kullanacağım daha kısa sürede daha fazla şey yapacağım desen yine bir nebze anlarım. Onda bile en üst ekran kartı yerine fiyat performans üst sınıf bir kart alınıp renderler sıraya alınıp yetişmeyen işler gece yapılıyor. Çok bütçesi olan kişi zamanının en iyi bilgisayarını toplamaz. Fiyat performansı en mantıklı üst seviye bilgisayar toplayıp belli aralıklarla parça değiştirir. Emin ol aynı fiyata her zaman güncel bir sistemin olur.
bakacağım hocam olmadı istanbula gideceğizİtopya' da bu sistemi ddr5' e çevirt. İşlemci yeterli bence fazlası gereksiz kaçar. Tasarımsal anlamda daha güçlü bir şeyler istiyorsa fiyat artar orada zaten. Sıvı soğutma da değişebilir. Orada yardımcı olsunlar sana hiç riske atma bence.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Standart oyun için topluyorsa patronunla konuş 30-40k bandında bir şey bakın bence. Çocuk render veya tasarım işlerine girmeyecekse bu kadarı fazlasıyla gereksiz.