4080 Yeter yahu
Asus geri ödeme vardi belki hala duruyordurEn iyisi indirim beklemek diyicem de indirim beklerken zam yemekte var
Şuan da o kartın indirimi var 30 k geliyor diye biliyorum bakıcam bir dakikaHangi kartın ne kadar götüreceği hakkında kimse kesin bir şey diyemez bu bir kıstas değil kullanımına bağlı ve kesinlikle alınmaz TUF a gelene kadar ICHILL var 32K daha iyi bir model
Bakabilir misin rica etsem kardeşimAsus geri ödeme vardi belki hala duruyordur
Bu kartı al geç TUF serisinden daha iyi bir kart INNO nun en üst düzey modeli fiyatı iyiŞuan da o kartın indirimi var 30 k geliyor diye biliyorum bakıcam bir dakika
![]()
INNO3D GeForce RTX4080 ICHILL x3 RTX4080, PCI-E16 4.0, 16GB/256bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
INNO3D GeForce RTX4080 ICHILL x3 RTX4080, PCI-E16 4.0, 16GB/256bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartıinventus.com.tr
Bakabilir misin rica etsem kardeşim
geri ödeme ne oluyor hocam ?Asus tuf 4080 de 1900 tl geri ödeme var
Bu kartı al geç TUF serisinden daha iyi bir kart INNO nun en üst düzey modeli fiyatı iyi
hocam dediğimi yapmak daha mantıklı değilmi ?benim size tavsiyem 4090 almanız 5000 serisi kartlar cıkmadan satarsınız 5000 serisi kart alırsınız bu döngüde böle devam eder ilerler ileriye yönelik düşünün ama o karta cok iyi bakmanız lazım
Asus kampanya yapiyor aldigin kart in seri kodunu galiba görüntülü fisli bir şekilde knitlarsan sana geri veriyorgeri ödeme ne oluyor hocam ?
hocam dediğimi yapmak daha mantıklı değilmi ?
bu model msi suprim x ilede kapışması vardı diye biliyorumBu model de çok iyi ve daha ucuz bunu da tercih edebilirsin
![]()
PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC RTX4080, PCI-E16 4.0, 16GB/256bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC RTX4080, PCI-E16 4.0, 16GB/256bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartıinventus.com.tr
Bende manyak takıntılık huyu var o konuda çok iyi bakarım tabiki ama şimdi kalkıpta 4090 da Asus MSI falan alamam maks vereceğim para 42 bin TL şimdi o fiyatta da yine Galax,Palit,Vb markalar geliyor bunların Garantisi 2 yıl yani bunlara ne kadar bakarsam bakayım satarken bilindik marka olmadığı için yine bana zarar ettireceğini düşünüyorum şahsenbenim size tavsiyem 4090 almanız 5000 serisi kartlar cıkmadan satarsınız 5000 serisi kart alırsınız bu döngüde böle devam eder ilerler ileriye yönelik düşünün ama o karta cok iyi bakmanız lazım
DoğruBende manyak takıntılık huyu var o konuda çok iyi bakarım tabiki ama şimdi kalkıpta 4090 da Asus MSI falan alamam maks vereceğim para 42 bin TL şimdi o fiyatta da yine Galax,Palit,Vb markalar geliyor bunların Garantisi 2 yıl yani bunlara ne kadar bakarsam bakayım satarken bilindik marka olmadığı için yine bana zarar ettireceğini düşünüyorum şahsen
Nasıl oluyor peki geri ödemeAsus tuf 4080 de 1900 tl geri ödeme var
ozaman ya arkadaşın önerdiği inno paliti alcaksınız yada msi asus alıp 2. elden kar edip 5000 serisini daha karlı getirip dçngü haline getirmeniz lazımBende manyak takıntılık huyu var o konuda çok iyi bakarım tabiki ama şimdi kalkıpta 4090 da Asus MSI falan alamam maks vereceğim para 42 bin TL şimdi o fiyatta da yine Galax,Palit,Vb markalar geliyor bunların Garantisi 2 yıl yani bunlara ne kadar bakarsam bakayım satarken bilindik marka olmadığı için yine bana zarar ettireceğini düşünüyorum şahsen
INNO 3D CHİLL mi GameRock mı dersiniz PCB bakımındanBu model de çok iyi ve daha ucuz bunu da tercih edebilirsin
![]()
PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC RTX4080, PCI-E16 4.0, 16GB/256bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC RTX4080, PCI-E16 4.0, 16GB/256bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartıinventus.com.tr
Mantıklı bencedeozaman ya arkadaşın önerdiği inno paliti alcaksınız yada msi asus alıp 2. elden kar edip 5000 serisini daha karlı getirip dçngü haline getirmeniz lazım
pcb nedir hocam ilk defa duydumINNO 3D CHİLL mi GameRock mı dersiniz PCB bakımından
Mantıklı bencede
Benim en büyük korkum bu zaten ama Asus da geri iadeyi nasıl alıyoruz acabaMesela 2.el örnek
Inno3d yukarıdaki
Asus tuf buda
Gorun kendiniz karar verin
Sitesine girip ogrenebilrisim asus geri ödeme yaz çıkarBenim en büyük korkum bu zaten ama Asus da geri iadeyi nasıl alıyoruz acaba
Ekran kartının üzerinde kullanılan parça kalitesinden bahsediyorumpcb nedir hocam ilk defa duydum