Rtx 5070 ekran kartı almayı düşünüyorum arkadaşlar bütçem 35 36 bin arası bu fiyata aklımda linkte paylaştığım asus prime 5070 var coil whine çıkmasından çok korkuyorum sizce coil whine sorunu yaşanmayan model varmıdır
coilwhine nadiren bazı modellerde sıklıkla görünse deRtx 5070 ekran kartı almayı düşünüyorum arkadaşlar bütçem 35 36 bin arası bu fiyata aklımda linkte paylaştığım asus prime 5070 var coil whine çıkmasından çok korkuyorum sizce coil whine sorunu yaşanmayan model varmıdır
Amd bakmıyorum hocam sadece oyun için almıyorum gündelik işler içinde kullanıcamcoilwhine nadiren bazı modellerde sıklıkla görünse de
bütün marka modellerde çıkma ihtimali var
9070xt daha iyi bir alternatif amacınız oyun ise
9070xt değerlendirmeyecek misiniz
gündelikten kastınız nedir anlayamadım ekran kaydı canlı yayın render re encode gibi bi şeymi yok film izleme internette dolaşma ise rebif hemfiyat makul hemde oyunda canavar demişAmd bakmıyorum hocam sadece oyun için almıyorum gündelik işler içinde kullanıcam
Gündelik ten kastım Film dizi İnternette dolaşmadan bahsettim hocamgündelikten kastınız nedir anlayamadım ekran kaydı canlı yayın render re encode gibi bi şeymi yok film izleme internette dolaşma ise rebif hemfiyat makul hemde oyunda canavar demiş
yani gündeliği açman gerek
hocam ben olsam 9070xt seçerimGündelik ten kastım Film dizi İnternette dolaşmadan bahsettim hocam