Yardım RTX 5070Ti Siyah Ekran Sorunu

berk12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba dostlar. Geçen hafta rtx 5070ti lı bir sistem dizdim. Şuanlık 1080p 144hz bir monitör kullanıyorum, hdmi kabloyu anakarta takınca bir sıkıntı olmuyor fakat ekran kartına takınca pc yi başlattıktan birkaç dakika sonra ekran kapanıyor ve fanlar çok hızlı dönmeye başlıyor. Sürücüler de güncel. Yardım ederseniz sevinirim

random

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bu konuda yardım edemicem ama 5070 ti için bir ara 2k bir monitör al 5070 ti 2k kartı çünkü

random

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
zaten şimdilik kullanıyorum hocam. Eski pc den kaldı değiştiricem yakında
tamam o zaman dediğim gibi siyah ekran sorununu nasıl çözilceğini bende bilmiyorum ben monitör konusunda sadece uyarmak istedim

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Merhaba dostlar. Geçen hafta rtx 5070ti lı bir sistem dizdim. Şuanlık 1080p 144hz bir monitör kullanıyorum, hdmi kabloyu anakarta takınca bir sıkıntı olmuyor fakat ekran kartına takınca pc yi başlattıktan birkaç dakika sonra ekran kapanıyor ve fanlar çok hızlı dönmeye başlıyor. Sürücüler de güncel. Yardım ederseniz sevinirim
Hocam selamlar, 5000 serisinde bu sorunları çözenlerin bazıları en güncel driver'lara rağmen yaşamış. Bir önceki driver'a dönerek bu sorunu çözdüğünü söyleyenler de var.

572.70 sürümü kuruluysa 572.60 sürümüne dönmenizi öneririm. Eğer güncel değilse de güncelleyip deneyebilirsiniz. O kadar garip ki herkeste farklı şekilde çalışıyor. Denemeniz gerekir maalesef.

Sürüm değiştirirken tam kurulum yapıp tüm ayarlarınızı değiştirmenizi öneririm. Belki arka planda farklı bir sorun vardır ve sürüm değişikliği ile çözülür.

KS

berk12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam selamlar, 5000 serisinde bu sorunları çözenlerin bazıları en güncel driver'lara rağmen yaşamış. Bir önceki driver'a dönerek bu sorunu çözdüğünü söyleyenler de var.

572.70 sürümü kuruluysa 572.60 sürümüne dönmenizi öneririm. Eğer güncel değilse de güncelleyip deneyebilirsiniz. O kadar garip ki herkeste farklı şekilde çalışıyor. Denemeniz gerekir maalesef.

Sürüm değiştirirken tam kurulum yapıp tüm ayarlarınızı değiştirmenizi öneririm. Belki arka planda farklı bir sorun vardır ve sürüm değişikliği ile çözülür

Hocam merhaba. Hdmi kablosundan dp kablosuna geçince sorun düzeldi

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
5070ti şok geçirmedi mi hdmi portunu görünce :D Geçmiş olsun, sisteminiz hayırlı olsun hocam.

edzika

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende tam tersi ya hdmi a geçince yapmıyor display kullandığımda yapiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri