Rehber RTX 5080 Modellerinin Sıcaklık Değerleri Geldi! (Baya Iyi)

Telefonunu Çıkra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
Merhabalar,

Geçen günlerde benzer bir konuyu RTX 5090 için de açmıştım ve orada sıcaklık değerleri biraz korkutmuştu (650w çekiyor bi zahmet korkutsun)
RTX 5080 de birkaç modelin daha testlerine ulaştım. Saf kas gücü tatmin etmese de termal başarımları gerçekten iyi.
1738251524122.png

Burada olmasa da TR piyasasında adını anmak istediğim Gainward Phantom var. Ventus ve Windorce lardan daha ucuza bulunabilmesinin yanında GameRock'un skinsiz versiyonu bir model.
Öte yandan ASUS ROG larda tacını Suprim'e kaptırdı benim gözümde.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

İyi Forumlar.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Merhabalar,

Geçen günlerde benzer bir konuyu RTX 5090 için de açmıştım ve orada sıcaklık değerleri biraz korkutmuştu (650w çekiyor bi zahmet korkutsun)
RTX 5080 de birkaç modelin daha testlerine ulaştım. Saf kas gücü tatmin etmese de termal başarımları gerçekten iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 40795
Burada olmasa da TR piyasasında adını anmak istediğim Gainward Phantom var. Ventus ve Windorce lardan daha ucuza bulunabilmesinin yanında GameRock'un skinsiz versiyonu bir model.
Öte yandan ASUS ROG larda tacını Suprim'e kaptırdı benim gözümde.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

İyi Forumlar.

Msi yine yapmış. Asus rog serisinin üstüne bir seri çıkarmasına ben anlam veremedim ama bakalım umarım piyasaya iyi yönde yansırda rog lerin fiyatları düşer

BayBasri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
isterse buz küpü olsunlar 4000 serisne pahalı derken 5000 serisi hepten ulaşılmaz oldu

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Hotspot'ların kaldırılması olayı çok sıkıntı. Önceden hotspot büyük bi spoiler verirdi kartla ilgili.

Yine de sıcaklıklar iyi, galiba ekran kartı üreticileri pcb'nin 3'e bölünmesiyle bu sorunu aşmışlar gibi duruyor. Yararlı içerik teşekkürler <3

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
kas gücü düşük olunca ısınmada düşmüş oldu. Dlss olmadan(muhtemelen artık hepsinde olur zaten) çıkış yapacak oyunları hayal etmek istemiyrum genel anlamda 4k kullanım için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri