RTX Sistem Önerisi 23-24K (Temmuz 2023)

Hyperiod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Bir arkadaşım RTX Ekran kartlı hazır sistem alacak. Fiyatlara gelen malum zamlar sonrası bu bütçelerde 23-24k alınabilecek RTX ekran kartlı sistem önerilerinizi alabilir miyim ? Kendisi çoğunlukla Rainbow, Valorant, CSGO, GTA5 vs gibi oyunlar oynuyor. Buna göre yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2023-07-20 184351.png

Örneğin bu atmış olduğum sistem bu fiyata nasıl ? Biliyorum zamlar geldi ama şu an alınmasa daha da zamlanacak yakın zamanda. Ekstra hazır sistem beklemeye gerek var mı veya yakın zamanda çıkacağı söylenen farklı bir hazır sistem var mı ? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Veya yeni çıkacak hazır sistem beklenmesini önerir misiniz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Preyf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Merhabalar. Bir arkadaşım RTX Ekran kartlı hazır sistem alacak. Fiyatlara gelen malum zamlar sonrası bu bütçelerde 23-24k alınabilecek RTX ekran kartlı sistem önerilerinizi alabilir miyim ? Kendisi çoğunlukla Rainbow, Valorant, CSGO, GTA5 vs gibi oyunlar oynuyor. Buna göre yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 24682

Örneğin bu atmış olduğum sistem bu fiyata nasıl ? Biliyorum zamlar geldi ama şu an alınmasa daha da zamlanacak yakın zamanda. Ekstra hazır sistem beklemeye gerek var mı veya yakın zamanda çıkacağı söylenen farklı bir hazır sistem var mı ? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Attığın sistem fena değil ama bence 4000 serisine yönelmeli

Bu sistemin işlemcisini 5600 yapıp alabilir

KS

Hyperiod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam 4000 serisi ve RTX3060Tİ karşılaştırdığımda 3060Tİ daha performanslı gözüküyordu. DLSS açısından ve yeni teknoloji olması açısından söylediğinizi düşünüyorum ama bahsettiğim oyunlarda da yeni DLSS fark yaratır mı ? Öyle çok fazla sürekli yeni çıkan oyun oynayayım vs. taraftarı olan birisi değil de arkadaşım o yüzden söylüyorum

Birde 1080P için topluyor sistemi onu da belirtmiş olayım

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hocam 4000 serisi ve RTX3060Tİ karşılaştırdığımda 3060Tİ daha performanslı gözüküyordu. DLSS açısından ve yeni teknoloji olması açısından söylediğinizi düşünüyorum ama bahsettiğim oyunlarda da yeni DLSS fark yaratır mı ? Öyle çok fazla sürekli yeni çıkan oyun oynayayım vs. taraftarı olan birisi değil de arkadaşım o yüzden söylüyorum

Hocam dlss 3.0 teknolojisi benim görüşüm 2.0 dan dlss performans modunda kalite olarak daha iyi öyle söyleyeyim FPS 5 10 fps fark ettirebilir

UGR_07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar. Bir arkadaşım RTX Ekran kartlı hazır sistem alacak. Fiyatlara gelen malum zamlar sonrası bu bütçelerde 23-24k alınabilecek RTX ekran kartlı sistem önerilerinizi alabilir miyim ? Kendisi çoğunlukla Rainbow, Valorant, CSGO, GTA5 vs gibi oyunlar oynuyor. Buna göre yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 24682

Stok soğutuculu kullanacak ise amd yerine intel işlemci tercih etmesini öneririm. i5 12400f iyi bir tercih olur.

Preyf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18

Dlss fark yaratır hocam istersiniz

4060 vs 3060 ti with dlss diye aratın farkı görürsünüz

KS

Hyperiod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Baktım şimdi dediğiniz gibi videolara. Şu an videolarda olan hikayeli yeni çıkan oyunları oynamıyor ama oynayacak olursa ilerde DLSS 3 fark yaratabilir gerçekten. Var mı bu fiyatlarda arkadaşın attığından başka RTX ekran kartlı önerileriniz. Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.

Preyf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Baktım şimdi dediğiniz gibi videolara. Şu an videolarda olan hikayeli yeni çıkan oyunları oynamıyor ama oynayacak olursa ilerde DLSS 3 fark yaratabilir gerçekten. Var mı bu fiyatlarda arkadaşın attığından başka RTX ekran kartlı önerileriniz. Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.
Bunuda düşünebilirsin ama şu şekilde özelleştir

Psu : Fsp marka 700W
Kasa : Vento

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri