RTX VE İ5 li 10.000-13.000 sistem tavsiyrleriniz var mı?

MUKA93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba. Sizlerden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bence 6600-2060 sistemler çıkar. Birazdan öneri yaparım.

KS

MUKA93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Şimdiye kadar hep nvidia ve intel kullandığım için amd sistemlere yabancıyım ısınma problemi çok duydum amd sistemlerde ama belli ki eskisi gibi değil artık ortam. Ama işte bu konuda kararsız kaldım.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bitçenize göre nvidia sistem zor. Olsada 3050, max 2060 belki vardır. Ben görmedim şahsen. Ben olsam yukarıdaki sistemi alırdım.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Şimdiye kadar hep nvidia ve intel kullandığım için amd sistemlere yabancıyım ısınma problemi çok duydum amd sistemlerde ama belli ki eskisi gibi değil artık ortam. Ama işte bu konuda kararsız kaldım.
Isınma problemi derken ?
üst seviye işlemciyi stok fanla kullanırsan tabi ısınır.

KS

MUKA93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Öyle ahım şahım FPS olsuna gerek yok normal standart stres atmaya yönelik oyun oynadığım için hem orta segment hem performanslı olsun istiyorum. Pc hocası camiasını tanıdıktan sonrada amd sistemlere ilgim arttı.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
AMD eskiden fazla ısınıyordu. Yukarıda attığım sistem iyi.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Öyle ahım şahım FPS olsuna gerek yok normal standart stres atmaya yönelik oyun oynadığım için hem orta segment hem performanslı olsun istiyorum. Pc hocası camiasını tanıdıktan sonrada amd sistemlere ilgim arttı.
Yukarıda önerdiğim 11400f + 6600 sistem güzel. Fps testleri ;
Gayet iyi fps veriyor sistem. Psu yu fsp hydro pro 650w ile değişip alın bence.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Dostum AMD almış biri ve önceden de AMD kıllanmış biri olarak acil ölü fiyattan satıp Nvidia almayı planlıyorum sen sen ol AMD ekran kartı alma

KS

MUKA93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Amd işlemcilerde sorun yok. Yüksek performanslı ve overclock yeteneği yüksek işlemciler için soğutm almak zorundasınız zaten. Ekran kartlarında problem olabiliyor. WHQL sürüm kurarak bu problem ihtimalini minimize edebilirsiniz. Ama Nvidia'ya göre çok daha az stabil oldukları da bir gerçek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri