Isınma problemi derken ?Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Şimdiye kadar hep nvidia ve intel kullandığım için amd sistemlere yabancıyım ısınma problemi çok duydum amd sistemlerde ama belli ki eskisi gibi değil artık ortam. Ama işte bu konuda kararsız kaldım.
İşlemciden bahsetmiyor, gpu.Isınma problemi derken ?
üst seviye işlemciyi stok fanla kullanırsan tabi ısınır.
gpu olduğunu nereden anladınız ?İşlemciden bahsetmiyor, gpu.
AMD eskiden fazla ısınıyordu. Yukarıda attığım sistem iyi.Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Şimdiye kadar hep nvidia ve intel kullandığım için amd sistemlere yabancıyım ısınma problemi çok duydum amd sistemlerde ama belli ki eskisi gibi değil artık ortam. Ama işte bu konuda kararsız kaldım.
Bilmem gpu dan bahsediyoruz sanıyorum.gpu olduğunu nereden anladınız ?
Yukarıda önerdiğim 11400f + 6600 sistem güzel. Fps testleri ;Öyle ahım şahım FPS olsuna gerek yok normal standart stres atmaya yönelik oyun oynadığım için hem orta segment hem performanslı olsun istiyorum. Pc hocası camiasını tanıdıktan sonrada amd sistemlere ilgim arttı.
Dostum AMD almış biri ve önceden de AMD kıllanmış biri olarak acil ölü fiyattan satıp Nvidia almayı planlıyorum sen sen ol AMD ekran kartı almaArkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Şimdiye kadar hep nvidia ve intel kullandığım için amd sistemlere yabancıyım ısınma problemi çok duydum amd sistemlerde ama belli ki eskisi gibi değil artık ortam. Ama işte bu konuda kararsız kaldım.
Aşağıdaki sistem NZXT güç kaynağı ile alınabilir gibi.
![]()
Falcon V4 | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com