Soru Rtx3050 Verip 6700Xt Almalı Mıyım ?

Ömerc988

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
Hocam size nacizade tavsiyem bir mağazadan almayın genelde dolandırıcı oluyolar alıcaksanaz sahibinden alın

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Nvidia fanboyları kanka. Ekran kartını kurcalamadığın sürece Wattman aşırı nadir bir hata 6700 ile 3050 arasında 1 tane daha 3050 performans farkı var 🤣

Wattman çok zor denk gelen bir hata 4 ayda 2 defa başıma geldi. 1 tanesinde kendim Asus gputweak da kafama göre ayarları fulledim ondan oldu öbürü ise ryzen 3 2200g işlemcim vardı işlemci yetersizliğinden oldu oyunda.
Fanboylukla alakası yok wattman almayanlar amd adamdır diyor ben 2 sıfır kart değiştim wattman yüzünden 6700 ve 6700xt ilk kartta driver kurmaktan başka bir şey yapmadım 2. gün wattman verdi 6700xt'de hiçbir şeyine dokunmadım wattman verdi ben wattman sorunu olmasın şimdi geçerim tekrar amd'ye çünkü daha iyi performans veriyor ama dediğin gibi öyle çok zor denk gelen bir hata değil benim ekimden bu yana siyah ekran da dahil 2 kartta sen de 200 ben diyim 300 hata meydana geldi abartısız 3-4 defa temiz kurulum yaptım videolar izledim ram ayarları yaptım ama çaresi yok o yüzden 1 hafta olacak elime 3060ti geldi şu an kafam aşırı rahat.

F.A.L.C.O.N

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Fanboylukla alakası yok wattman almayanlar amd adamdır diyor ben 2 sıfır kart değiştim wattman yüzünden 6700 ve 6700xt ilk kartta driver kurmaktan başka bir şey yapmadım 2. gün wattman verdi 6700xt'de hiçbir şeyine dokunmadım wattman verdi ben wattman sorunu olmasın şimdi geçerim tekrar amd'ye çünkü daha iyi performans veriyor ama dediğin gibi öyle çok zor denk gelen bir hata değil benim ekimden bu yana siyah ekran da dahil 2 kartta sen de 200 ben diyim 300 hata meydana geldi abartısız 3-4 defa temiz kurulum yaptım videolar izledim ram ayarları yaptım ama çaresi yok o yüzden 1 hafta olacak elime 3060ti geldi şu an kafam aşırı rahat.
Bizde nedense hiç problem olmuyor ama tanıdığım biri de dahil. Marka olarak tanıdık alırsınız olası Wattman sorunu için mhz yi 100 indirirsin gerekirse sıkıntı yok. Wattman problem değil benim gözümde gidip de 3050 alacağına 6700 çoook daha mantıklı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri