Rtx3060 Ti - Gigbayte Vs Galax

KereMete52

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba arkadaşlar,

Bu 2 kart arasında hangisini tercih edersiniz ve neden, yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

teşekkürler...

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Merhaba arkadaşlar,

Bu 2 kart arasında hangisini tercih edersiniz ve neden, yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

teşekkürler...

Galax kullanmadım yorum yapmayacağım ama gigabyte bir daha kullanmayacağım markalarda ilk sırada. windforce oc 3x 2070 super modelini ve gaming oc 3060ti modelini kullandım. Fan sesi çok rahatsız edici, coil whine aşırı derecede fazla, rulmanlarından ses geliyor, revving denilen illet, fan plastiğinin soğutma bloğuna tam oturmaması nedeniyle titreme sesi gibi daha birçok nedeni var. İki ürünüde farklı zamanlarda (2019-2022) farklı şehirden ve farklı siteden sıfır almıştım o nedenle benim şansızlığım olduğunu sanmıyorum. Gigabyte bana kalırsa uzak durulması gereken bir kart. Bu arada ondan sonra evga 3080 ftw3 kullandım ve kullandığım en kaliteli kart olduğunu söyleyebilirim. Tabii ekran kartı piyasasından çekilmesi üzücü oldu.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Galax benim tercihim.
Sebebi Eagle model için forumlarda bir çok mesajda soğutmasının iyi olmadığı yönünde mesajlar gördüm.

2. Bir sebep olarak son 2 kartım Galax ve memnunum.

KS

KereMete52

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
teşekkürler arkadaşlar, markalar arasında gerçekten aynı chipset için bile çok farklar oluyor, bende deneyimledim bunu. Kendi Setup'ım Asus Rog ağırlıklı ve gerçekten kaliteli, kartların kendilerini geçtim, kutuları bile kaliteli, yeğenime ise MSI ağırlıkllı bir setup kurdum, aradaki fark çok bariz. MSI bile Asus'un yanında kalitesiz kalıyor ki, Gigabyte'ı tahmin edemiyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
teşekkürler arkadaşlar, markalar arasında gerçekten aynı chipset için bile çok farklar oluyor, bende deneyimledim bunu. Kendi Setup'ım Asus Rog ağırlıklı ve gerçekten kaliteli, kartların kendilerini geçtim, kutuları bile kaliteli, yeğenime ise MSI ağırlıkllı bir setup kurdum, aradaki fark çok bariz. MSI bile Asus'un yanında kalitesiz kalıyor ki, Gigabyte'ı tahmin edemiyorum.
Bütçe varsa asus rog alabilirsiniz ekosistem güzle olur

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Merhaba arkadaşlar,

teşekkürler...

Galax ile zotac kiyaslanir. Gigabyte ekran karti modellerini yapamadi 3000 serisinde

maliern

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Merhaba arkadaşlar,

teşekkürler...

Eagle 3070 var normal sıcaklıktan 7 8 derece direk farkediyor bilgin olsun

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba arkadaşlar,

teşekkürler...

galax çok bi fikrim yok ama gigabyte modeli ısınan bir model

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri