Rtx3070 Isınma

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Herkese iyi günler abilerim kardeşlerim. Başlıktanda belli olduğu üzere ekran kartım hemen ısınıyor. World of Warcraft oyunu açar açmaz 10 saniye içerisinde uzun bir biip sesi geliyor sonra çılgınlar gibi ekran kartı fanları çalışıyor 80 dereceyi hemen görüyor 10 saniye içerisinde. Hiç böyle bişey yaşamamıştım hemen kapattım bilgisayarı. Acaba macun falan mı yenilemek lazım ki. Ekran kartı alalı hemen hemen 4 sene oluyor Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Herkese iyi günler abilerim kardeşlerim. Başlıktanda belli olduğu üzere ekran kartım hemen ısınıyor. World of Warcraft oyunu açar açmaz 10 saniye içerisinde uzun bir biip sesi geliyor sonra çılgınlar gibi ekran kartı fanları çalışıyor 80 dereceyi hemen görüyor 10 saniye içerisinde. Hiç böyle bişey yaşamamıştım hemen kapattım bilgisayarı. Acaba macun falan mı yenilemek lazım ki. Ekran kartı alalı hemen hemen 4 sene oluyor Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Macun lazim

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Teşekkür ererim abiler önereceğiniz bir macun varmı en uzun tutacak

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Çok teşekkür ederim abi birde bakır telleri fırçayla mı temizliyim yoksa hava tüpüyle mi nasıl önerirsin ?

KS

SoloturkEmre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
IMG_4785.jpeg
Gördüğünüz gibi abiler. Macunu neredeyse hiç sürmemişler mi yoksa zamanla hava olup uçup gitmiş mi anlamadım ama fazla toz yok temizliği yaptıktan sonra macunu bekliyorum gelsin onuda yapacağım bakalım inşallah bişeyler kırmadan bozmadan hallederim yoksa başım ağrıyacak baya

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri