Bu çok iyi benim attığım ya da hocamın attığı phanteks kasanın üstüne montajlanabilir. Eğer bütçe yetmezse o önerdiğim 2 kule tipinden birini alabilirsin (amazondaki daha iyi)İşlemci için https://amzn.eu/d/e5vSgYr bu sıvı soğutucu nasıl beyler
Bu çok iyi benim attığım ya da hocamın attığı phanteks kasanın üstüne montajlanabilir. Eğer bütçe yetmezse o önerdiğim 2 kule tipinden birini alabilirsin (amazondaki daha iyi)İşlemci için https://amzn.eu/d/e5vSgYr bu sıvı soğutucu nasıl beyler
En sağlam soğutuculardan biri. Türkiyeden almak istersen rakip olarkİşlemci için https://amzn.eu/d/e5vSgYr bu sıvı soğutucu nasıl beyler
Hocam bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim corsairin websitesinde bu kasadaki psu atx 3.0 destekliyor gibi gözüküyor ama siz öyle yazınca tam emin olamamıştım bu kesin bilgimi acaba çünkü ona göre bazı sistemlerde önericem bu kasayı.İşlemci ve ekran kartı sabit anakart arkadaşın 2. attığını alırsın. Kalanları ben olsam şöyle yapardım.
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O kasaya o para verilmez. Alternatif olarak Lancool 3 falan alabilirsiniz. Arkadaş güç kaynağı atmamış bu arada 850w isterseniz şu modele bakabilirsiniz.![]()
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 PVV532G600C36K RAM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 PVV532G600C36K RAM fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 PVV532G600C36K RAM özelliklerini incele, 5.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Edit: Benim hatam, kasa güç kaynağı ile birlikte olduğu için fiyatı öyleymiş. Fakat bu bütçede böyle bir sistem alırken güç kaynağım atx3.0 desteklesin isterdim. Fakat seçim sizin.![]()
DeepCool 850W PX850-G 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
DeepCool 850W PX850-G 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Corsairin atx3.0 girişli güç kaynağı yok yanında atx3.0 dönüştürücü kablo gönderiyorlar.Hocam bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim corsairin websitesinde bu kasadaki psu atx 3.0 destekliyor gibi gözüküyor ama siz öyle yazınca tam emin olamamıştım bu kesin bilgimi acaba çünkü ona göre bazı sistemlerde önericem bu kasayı.
Corsairin atx3.0 girişli güç kaynağı yok yanında atx3.0 dönüştürücü kablo gönderiyorlar.
Evet bak atx3.0 girişi yok.Hocam burdakide dönüştürücülü mü![]()
RMe Series RM850e Fully Modular Low-Noise ATX Power Supply
CORSAIR RMe Series Fully Modular Low-Noise Power Supplies with ATX 3.0 and PCIe 5.0 compliance provide quiet, reliable power with 80 PLUS Gold efficiency to a wide variety of PC builds.www.corsair.com
Abi atx3.0 önerdiğin psu var mıEvet bak atx3.0 girişi yok.
Bütçe ? PX850G atmıştım sana ona falan bakabilirsin.Abi atx3.0 önerdiğin psu var mı
Maks 6bin. Senin dediğin mi bunlar mı daha iyiBütçe ? PX850G atmıştım sana ona falan bakabilirsin.
İkiside atx3.0 desteklemiyor.Maks 6bin. Senin dediğin mi bunlar mı daha iyi
MSI Mpg A850GF 850W 80+ Gold Power Supply
![]()
Corsair RM850e CP-9020263-EU Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair RM850e CP-9020263-EU Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM850e CP-9020263-EU Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.902,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Deepcool destekliyor ama dime abiİkiside atx3.0 desteklemiyor.
Evet destekliyorDeepcool destekliyor ama dime abi