Yardım Rtx4090 Bilgisayar Önerisi Bekliyorum (120Bin TL Bütçe)

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
boş tartışmaya girmişsiniz 120k veripte dizeceğim sistemde gidip deepcool etiketi taşımanın anlamı yok. 3 milyonluk tofaşa mı binersin 3 milyonluk ferrariye mi gibi düşünebilirsiniz. 30 binlik sistem değil bu onu bunu takayım. insan vermişken görünüş ve tek bir uygulama altında kullanımı,her şeyi ister. sadece marka olarak bakmamak lazım yazılım olarakta düşünebilirsiniz. tartışmaya giren arkadaş diğer arkadaşı haklı çıkarmış bir de deneme mod olacak herkez değil herkes :)

KS

yapayzeka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Yorumlarınız için teşekkürler sistemleri inceliyorum. Diğer arkadaşlar da önerilerde bulunabilir. teşekkür ederim

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ben yıllardır başka bir forumda da aktifim. Parça kalitesi düşük mü? Lian Li kasa konusunda Asus'tan daha iyi. Bildiğiniz tek şey her yere ROG strix yapıştırmak mı? Güç kaynağı FSP sizin attığınızdan daha kaliteli.

Adam iş yapacağım diyor siz 5200 MHz 32 GB TAM atıyorsunuz. Her konuya da yazmak zorunda değilsiniz. Bu forumda bilgili kişi sayısı epey az. Bana eyvallah ben kaçar buradan.
Kusmelik bir durum yok bence :) ama ram kanadinda daha sağlam tercihler yapılabilir. Benim tavsiyem hazir sistem olarak almayin. Bütçeniz müsait piyasada indirimli üst seviye parçalar kovalayıp alabilirsiniz. Üstelik depolama da anladığım kadariyla çok önemli enazindan 4 tb (2+2) yüksek okuma yazmali m2 lere ihtiyaciniz var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri