Dolar alma altın al daha mantıklı uzun vadede ben 2 ay önce gram 1040 dan aldım şimdi 1230 flnMerhaba arkadaşlar bundan önce bıtcıinle ilgili konu açmıştım ama arkadaşlarım bulaşma deyince vazgeçtim sizce uzun vade de rus rublesi mi almak mantıklı yoksa dolar mı
oda aklımda vardı olabilirDolar alma altın al daha mantıklı uzun vadede ben 2 ay önce gram 1040 dan aldım şimdi 1230 fln
Altın al hem şunu unutma altında hiçbir zaman seni zarar a ugratmazoda aklımda vardı olabilir
hocam bide dolar 26 27 seviyesine çıkacak söylentiside var 60 dolar olarak alsam altından daha çok kazandırır gibiAltın al hem şunu unutma altında hiçbir zaman seni zarar a ugratmaz
Söylenti her zaman var olabilir de olmayabilirdehocam bide dolar 26 27 seviyesine çıkacak söylentiside var 60 dolar olarak alsam altından daha çok kazandırır gibi
Has altın al.Merhaba arkadaşlar bundan önce bıtcıinle ilgili konu açmıştım ama arkadaşlarım bulaşma deyince vazgeçtim sizce uzun vade de rus rublesi mi almak mantıklı yoksa dolar mı
Altın. Doların artmasi icin ya da rus rublesinin artması icin Tl nin deger kaybetmesi lazim. Ama Altın USD endexli oldugu icin hem dolar artınca altin artmis oluyor (Tl ye karşı) dolar artmasa bile altin dolara karşı artinca yine Tl karsisinda altin artış sağlıyor. Genel olarak yine Altının daha cok artmasi bekleniyorMerhaba arkadaşlar bundan önce bıtcıinle ilgili konu açmıştım ama arkadaşlarım bulaşma deyince vazgeçtim sizce uzun vade de rus rublesi mi almak mantıklı yoksa dolar mı
Ben o fiyattan daha ucuza vaktinde çeyrek almıştım aldı başını gidiyor hadi hayırlısı…Dolar alma altın al daha mantıklı uzun vadede ben 2 ay önce gram 1040 dan aldım şimdi 1230 fln