Rush Tussle RHX71 Usb 7.1 Surround

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

free49

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pchocasi youtube kanalında bu ürünü gördüm fakat ilk başta inanmadım bu fiyata böyle bir ürün olacağını çünkü üründe 7.1 fiziksel ses sistemi, on ear kulak, boyutu titreşim vb. var  ama ürünün markası bilindik olmadığı için çok tereddütteyim aynı zamanda bazı yerlerde ürün hakkında şikayet verilmiş ve şikayetlerine geri dönüş alınmamış insanlar olmuş (belkide tekrardan sayfalarda belirtmeyi unutmuş olabilirler emin değilim) öyüzden sizlerede danışmak istedim sizce rush tussle almalımıyım kaliteli bir ürünmü ?
(bide benim istediğim kulaklık illa oyuncu kulaklığı olmasına gerek yok 7/24 müzik dinleyen bir insanım kaliteli ses ve bass veren her kulaklığa açığım bütcem 400-600 tl civarlarında)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RUSH markası F/P odağında iyi bir markadır. Bahsettiğiniz üründe bir oyuncu ürünü olarak iyidir ama sizin kullanım profilinize ben daha iyi ürünler bakmanızı tavsiye ederim.

Önerinizi yapacağım.

1. Sharkoon B1 - 460 TL - Kaliteli bir üründür. Ses odaklı müzik ve video içerik tüketmeye uygundur. Oyun içinde idealdir.
  2. Cougar Immersa Ti - 487 TL - Yine kaliteli bir üründür. Özellikle sürücülerindeki titanyum kaplaması neticesinde tiz ve bass ayrımı oldukça başarılı bir üründür. Oyunda da üzmez.
  3. Xiaomi 1More H1005 Triple Driver Spearhead - 499 TL - Yine kaliteli ses ve oyun odaklı iyi bir üründür. Hem USB hem 3.5mm desteği ile mobil ve PC üzerinden USB ile 7.1 desteği ile geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Ben olsam 3 veya 2 numaralı üründen birisini seçerdim. Piyasada size önerebileceğim müzik ve video tarafına ağırlıklı ve oyun oynayabileceğiniz en iyi 3 ürün bu ürünler benim nazarımda.

KS

free49

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
RUSH markası F/P odağında iyi bir markadır. Bahsettiğiniz üründe bir oyuncu ürünü olarak iyidir ama sizin kullanım profilinize ben daha iyi ürünler bakmanızı tavsiye ederim.

Önerinizi yapacağım.

1. Sharkoon B1 - 460 TL - Kaliteli bir üründür. Ses odaklı müzik ve video içerik tüketmeye uygundur. Oyun içinde idealdir.
  2. Cougar Immersa Ti - 487 TL - Yine kaliteli bir üründür. Özellikle sürücülerindeki titanyum kaplaması neticesinde tiz ve bass ayrımı oldukça başarılı bir üründür. Oyunda da üzmez.
  3. Xiaomi 1More H1005 Triple Driver Spearhead - 499 TL - Yine kaliteli ses ve oyun odaklı iyi bir üründür. Hem USB hem 3.5mm desteği ile mobil ve PC üzerinden USB ile 7.1 desteği ile geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Ben olsam 3 veya 2 numaralı üründen birisini seçerdim. Piyasada size önerebileceğim müzik ve video tarafına ağırlıklı ve oyun oynayabileceğiniz en iyi 3 ürün bu ürünler benim nazarımda.

bahsettiğin xiaomi 1More h1005 daha öncedende bakmıştım 6 aydır h1007 dinin stoklarda yenilemesini bekliyordum ama galiba türkiye artık gelmeyecek diye tahmin ediyorum yada geleceksede virus nedeniyle dahada uzar diye düşünüyorum yinede yardımın için çok sağol tahminen Xiaomi 1More H1005 alırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
H1007 ürünü bossbilişim de var ama siteye pek güvenmediğimden önermedim. Fiyatı 348 TL birde :D ondan bir şüphelendim önermedim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri