Rushtr Apache gbt414 PC uyumu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Merhaba başlıkta belirttiğim gamepad i aldım ama bir türlü PC ye bluetooth ile bağlanamıyorum farklı açılış kombinasyonları var home tuşu ile hemen hepsini denedim olmadı sadece klavye/Mause olarak bağlanıyor gamepad Olarak olmuyor bunu nasıl baglayacagim bir yolu var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sitesine vs. baktım bir sürücü bulamadım. Benzer sorun yaşayan birisini de bulamadım. Size tavsiyem ürünün bu kendi sitesinden bir iletişime geçin.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Satıcı Rush yetkilisi zaten sordum bilgisayarınızda xinput desteği olmayabilir dedi ne demekse hiçbirsey anlamadım

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Win 10 64 bit , TocaEdit x360 Controller Emulator ile uğraşıyorum buradaki ayarlarla alakalı birseyler olabilir sol altta Game Controller tıkladığımda özellikler bölümünde tuşları algılıyor ama ana sayfada bi türlü ayarlanmıyor burada bilmediğim birseyler var kesin bilginiz var mı sizin bu programla ilgili?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kurulumu nasıl yapıyorsunuz? TocaEdit x360 Controller Emulator bunun EXE dosyasını oyunun kurulu olduğu oyunu başlatan EXE dosyasının olduğu klasöre atıyorsunuz. Başlatıyorsunuz ve ilk uyarıda xinput DLL dosyası hatası verecek Create deyip onaylıyorsunuz daha sonra tuşları kontrol ediyorsunuz. Eğer sorun varsa aşağıda Auto kısmından basıp otomatik kontrol ve ayar yaptırabilirsiniz.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Aşağıda direct input devices ayarlarında üstteki tik işaretini aktif ettim tuşlar geldi ama ne yaptığımi bilmiyorum
https://i.imgyukle.com/2021/03/25/N9LCpA.jpg

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kurulumu nasıl yapıyorsunuz? TocaEdit x360 Controller Emulator bunun EXE dosyasını oyunun kurulu olduğu oyunu başlatan EXE dosyasının olduğu klasöre atıyorsunuz. Başlatıyorsunuz ve ilk uyarıda xinput DLL dosyası hatası verecek Create deyip onaylıyorsunuz daha sonra tuşları kontrol ediyorsunuz. Eğer sorun varsa aşağıda Auto kısmından basıp otomatik kontrol ve ayar yaptırabilirsiniz.

Kurulumu dediğiniz gibi yaptım zaten kablolu gamepad lerde kullanıyorum bu emulatorü derdim bluetooth bağlantılı gamepad i bağlamak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu programdan çok anlamıyorum anladığım kadarını yazdım. Üründe sorun olabilir. BT bağlantınızı kontrol ettiniz mi sisteminize başka bir BT aygıtı bağlamaya çalışın belki sisteminizdeki BT bağlantısında sorun vardır.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Tamam kendim ayarları kurcalayarak çözdüm şuan çalışıyor tuş ayarlamalarıni yaptım. Bi cihaz alıyoruz da vincinin şifresini çözmeye çalışıyoruz işin garip tarafı kullanım kılavuzunda anlatılan hersey bu cihazla alakasız nasıl iş yapıyorlar anlam veremiyorum

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
160 lira ucuz dediğiniz şey :)
Her neyse sorun çözüldü konu kapanabilir teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
160 TL bir oyun kolu için ucuz bir rakam. İyi bir şey ortalama 700 TL civarlarından başlıyor.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri