Rust bildiğiniz gibi 200 TL civarlarına düştü. Bu oyun için arkadaş ortamım yok, orada tanışabileceğim insanlar olur mu? Oyundan zevk alır mıyım ve alınır mı?
Rust keyifli oyun. Oynadıkça başka insanlar ile tanışır, onlarla oynamaya devam edebilirsin.
Ama oyunda devamlılığın sağlanabilmesi için global wipe dediğimiz bir olay var. Oyun ayda 1 kere sıfırlanıyor.
Bu, geçen 1 aylık süre içerisinde yaptığın her şeyin silinmesi anlamına geliyor. Tüm oyuncular için geçerli.
Ekibin olunca bu dert olmuyor. Beraber loota çıkıyorsunuz, farklı base tasarımları yapıyorsunuz vs. vs.
Biraz YouTube'dan videolar izle, karar vermen daha kolay olur.
Eğer ben tek başıma da oynarım, klanları yok ederim dersen. Onu da yapabiliyorsun.
Beğendiğim bir kanal var, oyunun PVP + Raid + Raid Defense kısımlarını bu videolarda görebilirsin.
Solo oynuyor ve ileri seviye oyunculardan.
Veya bu şekilde sessiz/ninja gibi base soyabilirsin.
Daha önceden hiç Minecraft oynamadım. Bu oyunda zorluk çeker miyim?Kolay bir oyun değil baştan uyarmak isterim dışarıdan herşey basit gözükse de itemlerin cesedinde kalması vs işleri zorlaştırıyor. Ekiple bahsedildiği gibi çok zevkli zaten tek başınıza hayatta kalmanız çok zor.
Solo duo trio(1-2-3 kişilik) ve çıkan loota göre (3x-5x)farklı serverlar açılıyor. Onlardan kolay olanlarda bakabilirsiniz biraz
Resmi sunucular daha zor.
Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz elden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Rehber kullanmadan, tek başına keşfede keşfede oynayacaksan zorlanabilirsin.Daha önceden hiç Minecraft oynamadım. Bu oyunda zorluk çeker miyim?
Minecraftı ben de sevmiyorum hocam ondan bağımsız olarak değerlendiriyorum. Hem survival yani yaşamaya çalışıyorsunuz hem craft var oyunda hem de silahlarla birbirinizi yiyorsunuz. Eskiden aim baya baya zordu şimdi kolaylaştı diyorlar, uzun süredir ben de giremedim ekip müsait olmuyor.Daha önceden hiç Minecraft oynamadım. Bu oyunda zorluk çeker miyim?