Rx 550 performans düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Levent Ergoren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni rx 550 aldım tüm sürücülerim güncel oyuna giriyorum 5-10 dakika örneğin csgo da 130 fps alıyorum pes 19 da hiç kasmıyor sonra birden başlıyor kasmaya csgo da 15 25 fps de kalıyor düzelmiyor pes19 da da aynı şekilde.
İşlemci:İntel core i3 550
Ram:8gb ddr3 1333mhz
Anakart: Pegatron
Psu:250 watt
Darboğaz diyecek olursa ilk başlarda oyun yine kasardı ama kasma yok işlemciyle alakası yok.Psu diyecekler var ise yine aynı şekilde başlarda da kasardı.Çözümü bilen var mıdır yeni aldık sürücüler her şey güncel sebepsiz yere böyle bişey oluyor.
Ekran kartı oyunlarda 10-15 wat güç çekiyor işlemci ve ekran kartı sıcaklığı normal onlarda sıkıntı yok.

Şunu da söylüyeyim ets2 full grafiklerde uzun süre oynadım bu sorunu yaşamıyorum kasmadan oynuyorum diğer oyunlarda da fps iyi ama bi anda çakılıyor öyle kalıyor.

KS

Levent Ergoren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Buraya en yüksek ayarlarya yaptığım Heaven Benchmark 4.0 testini atıyorum.Burada takip ettim stabil gidiyor fps ama oyunlarda 1 dakika olması gerektiği gibi yüksek sonra çat diye ekran kartı yokmuş gibi düşüyor öyle kalıyor neden? 

KS

Levent Ergoren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorunu çözdüm.Sorun işlemci soğutucusu tam oturmamıştı onu düzelttim ve termal macununu yeniledim işlemci 105 dereceydi o yüzden böyle oluyomuş şimdi düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri