RX 5500 XT sürücü yüklenmiyor

NazcaRieche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar, Sapphire 5500 XT 4 GB ekran kartına sahibim. Format attıktan sonra driver yükleyemedim. Recommended denedim. Optional denedim. AMD'nin temizleme aracı ile temizleyip tekrar denedim. DDU ile temizleyip denedim ama ne yaptıysam olmadı. Sağ tık yapınca o menüde gelmiyor. Başlat menüsünden adrenalin i açmak istediğimde uyumlu değil diyor. Windows Update ide kapatıp denedim olmadı. Çözümleriniz varsa bekliyorum.

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Hayır hocam garip olanda bu. Hiç bir hata almıyorum. Kurulum tamamlandı sistemi yeniden başlat diyor. Yeniden başlatıyorum adrenaline girmek istediğimde hata veriyor uyumlu değil diye.
Ah AMD Ah Millet Para Veriyor Olacak Şeymi Bu Bendede Var RX6700 Ama Bende Hiçbir Sorun Olmadı İsterim ki Kimseninkinde Bir Sorun Olmasın Bi Garantiye Gönder Derim

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Hocam amd sitesinden whql driver indirip kurdunuz değil mi? Eğer sorun oluyorsa bir önceki whql sürümü (DDU ile kaldırıp) deneyebilir misiniz?

KS

NazcaRieche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam amd sitesinden whql driver indirip kurdunuz değil mi? Eğer sorun oluyorsa bir önceki whql sürümü (DDU ile kaldırıp) deneyebilir misiniz?
Herşeyi denedim hocam..

Adamın Kurulumunda Bir Problem Yok Zaten Kurulum Başarılı Oluyor Sürücü Uyumsuzluk Hatası Veriyormuş
Evet kurulumda bir problemim yok kuruyor ama yeniden başlat diyince hata veriyor.

Ah AMD Ah Millet Para Veriyor Olacak Şeymi Bu Bendede Var RX6700 Ama Bende Hiçbir Sorun Olmadı İsterim ki Kimseninkinde Bir Sorun Olmasın Bi Garantiye Gönder Derim
son 3 ay kaldı garantisinin bitmesine. olmadı dediğiniz gibi garantiye yollayacağım.

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87

Bahsettiğiniz problemin bu olması gerekiyor diye düşünüyorum.

KS

NazcaRieche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
evet hocam doğru. videoyu izliyorum şimdi bakayım bir.

burda söylenenleri yaptım hocam. windowsun driver güncellemeleri kapalı.
Son 1 format daha dene yine olmazsa doğru garantiye yolla driver yüklerken Windows sürümünü doğru seçtiğinden eminsin değilmi

KS

NazcaRieche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Son 1 format daha dene yine olmazsa doğru garantiye yolla driver yüklerken Windows sürümünü doğru seçtiğinden eminsin değilmi
evet hocam eminim.

Ama windows driver ı kurduktan sonra kapatmış olabilir misiniz?
driverı kurdu kapattım hem amd nin temizleme aracı ile hemde ddu ile kaldırdım. amd ile ilgili klasör kalmışmı diye kontrolde ettim diski. sonra yüklemeyi denedim 2 sindede aynı malesef..

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
evet hocam eminim.
Hocam windows update driver yüklediyse belkide sistem kaldırmıyor olabilir ve işlemleri sürekli tekrarlıyor olabilirsiniz. Bu işlemi format atıp videodaki gibi windows update driverı kurmadan önce kapatıp amd üzerinden indirdiğiniz driver ile denemeniz gerekebilir süreç uzun geliyor ama herşeyi denedim dediğiniz için en baştan itibaren denemek gerekebilir diye söylüyorum:)

KS

NazcaRieche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam windows update driver yüklediyse belkide sistem kaldırmıyor olabilir ve işlemleri sürekli tekrarlıyor olabilirsiniz. Bu işlemi format atıp videodaki gibi windows update driverı kurmadan önce kapatıp amd üzerinden indirdiğiniz driver ile denemeniz gerekebilir süreç uzun geliyor ama herşeyi denedim dediğiniz için en baştan itibaren denemek gerekebilir diye söylüyorum:)
hocam tekrar deneyeceğim şimdi formatlıyıp. şöyle söyleyeyim windows driverı kurmasın diye ethernet kablosunu söküp formatımı atıp güncellemeyi kapatıyorum bi yeniden başlatıyorum ayarlar geçerli olsun diye kontrol ediyorum kapalı olduğunu. Sonra interneti başlayıp amd sürücüsünü yüklüyorum ama aynı :D Gerçekten herşeyi denedim..

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,049
Bazen gpu yerinden oynadığı için olabiliyor. Pc nin fişini çekin ve BIOS pilini sökün. Ekran kartını da söküp tekrar takıp deneyin.

KS

NazcaRieche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bazen gpu yerinden oynadığı için olabiliyor. Pc nin fişini çekin ve BIOS pilini sökün. Ekran kartını da söküp tekrar takıp deneyin.
bunu hiç denemedim hocam, belki dediğiniz gibidir. Eğer format sonrasında aynı hata alırsam deneyeceğim. ISO yazdırıyorum şimdi usbye tekrar.

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
hocam tekrar deneyeceğim şimdi formatlıyıp. şöyle söyleyeyim windows driverı kurmasın diye ethernet kablosunu söküp formatımı atıp güncellemeyi kapatıyorum bi yeniden başlatıyorum ayarlar geçerli olsun diye kontrol ediyorum kapalı olduğunu. Sonra interneti başlayıp amd sürücüsünü yüklüyorum ama aynı :D Gerçekten herşeyi denedim..
Mantıklı :) valla hocam teknik servis süreciyle uğraşmayın diye gözden kaçırdığınız bir süreç olmasın diye yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sonuç kaçınılmazsa :)

KS

NazcaRieche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Mantıklı :) valla hocam teknik servis süreciyle uğraşmayın diye gözden kaçırdığınız bir süreç olmasın diye yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sonuç kaçınılmazsa :)
İnşallah hocam, 2 gündür uğraşıyorum heryeri araştırdım. Burda konu açayım dedim birde. Çözülsünde artık teknik servise girmeden nasıl olursa olsun :D

KS

NazcaRieche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bilgisayarı internet bağlı olmadan formatladım. Windows Güncellemesini kapattım şimdi driver kurulumuna geçtim. Hadi hayırlısı.

KS

NazcaRieche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar Driver güncellemesi başarılı bir şekilde kuruldu ve yeniden başlat dedim. Sistem açılmıyor şimdide. Anakart çalışıyor. Ekran kartı fanları dönüyor. Sizce ne yapayım yaklaşık 10 dakikadır bekliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri