RX 560 DVI ÇIKIŞINDAN GÖRÜNTÜ GELMEME SORUNU

cool_ice45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, Bilgisayarıma Gigabyte rx560 oc 4 gb ekran kartı taktım. Monitörüm 6 yıllık led monitör. DVI girişi var. Sorunum şu: Monitörü rx560' ın DVI çıkışına takıyorum. Görüntü geliyor ancak ekran kartının driverını yüklediğim anda monitöre gelen sinyal kesiliyor. Bilgisayarcıya gittim ve HDMI girişi olan monitörü ekran kartının HDMI çıkışına taktım. Gayet güzel görüntü geliyor. Şimdi ekran kartının HDMI çıkışından görüntü alabiliyorken DVI çıkışından neden görüntü alamıyorum. Ekran kartını ikinci el aldım acaba DVI çıkışı sorunlu olabilir mi. Yada anakartım eski bir anakart "Gigabyte g41M combo". Yaklaşık 5 yada 6 yıllık. Bu yüzden bir uyumsuzluk söz konusu olabilir mi? Veya monitörüm eski olduğu için bir uyumsuzluk. Yazılımsal anlamda yapılabilecek bir şey var mıdır? yada nasıl bir yol izlemem gerekiyor. konu hakkında yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Gencay Korkmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pc acilmiyor goruntu yok

Beyler şimdi arkadaştan 400w psu aldım kullanmak için neyse taktım yanık kokusu geldi neyse tekrar çalıştırdım bidaha bu sefer duman çıktı. Sonra bekledim biraz tabi. Benim 220w psu taktım bu sefer çalıştı ama görüntü yok. Ikı gündür böyle . Power tusundan çalışmıyor bilgisayar. Psu da ki kabloyu çıkarıp takınca çalışıyor. Böyle bişi oldu yardımcı olursanız sevinirim . Görüntü gelmiyor ekrana yani .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri