RX 570 Ekran kartım gerçek mi sahte mi ? Yardımcı olabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olcay Sönmez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Özellikleri burada anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi memory speed araştırdğımda 7000 yazıyor başka yerlerde,bende 1800 gözüküyor yada ben yanlış bakıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ? Bu Ekran kartı sahte mi ?

https://i.hizliresim.com/00qRWL.png

KS

Olcay Sönmez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kartınız orjinal kart neden böyle bir düşünceye girdiniz?

Hocam şöyle kartı ben bugün yeni aldım ve pubg mobile oynarız arkadaşlarla zevkine eski ekran kartım Gt 630 ama emületör olduğu için hiçbir fark yok sanki eski ekran kartımla devam ediyorum ve birazda ucuza denk getirdim kartı tanıdıktan o yüzden içime bişey düştü bilgili arkadaşlara sorayım dedim teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Olcay Sönmez' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kartınız orjinal kart neden böyle bir düşünceye girdiniz?

Hocam şöyle kartı ben bugün yeni aldım ve pubg mobile oynarız arkadaşlarla zevkine eski ekran kartım Gt 630 ama emületör olduğu için hiçbir fark yok sanki eski ekran kartımla devam ediyorum ve birazda ucuza denk getirdim kartı tanıdıktan o yüzden içime bişey düştü bilgili arkadaşlara sorayım dedim teşekkür ederim

Emulator yüzündendir %100 kart gerçek ve RX570 in performansını biliyorsunuzdur anlatmama gerek yok. PUBG mobile oynuyorsunuz sanırım. Başka bir oyunda deneyin Fortnite / Apex Legends yada PUBG Lite gibi sorun olmadığını anlarsınız.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri