Rx 570 Ryzen 5 3600 Kullanımı

Devrim59

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Merhabalar,

Arkadaşımda rx570 var r5. 3600 satıcam almak istiyor bir problem yaratır mı darboğaz olur mu veya gibi şeyler kullanabilir mi?
takılmadan falan editör hocalarım da yazarsa çok iyi olur

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Devrim59

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Hocam komu açıp kalabalık yapmayayım yine bu konu ile bağlantılı birşey sormak istiyorum r5 5600 amd 6600 kullanmak istiyorum kule tipi bir soğutucum var cooler master ma410p diye bence gayet başarılı oc falan yapmadan işlemciyi soğutur mu ciddi ısınmadan
Bu ekran kartına o işlemci uygundur. Herhangi bir darboğaz vb. durum söz konusu değil.

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Hocam komu açıp kalabalık yapmayayım yine bu konu ile bağlantılı birşey sormak istiyorum r5 5600 amd 6600 kullanmak istiyorum kule tipi bir soğutucum var cooler master ma410p diye bence gayet başarılı oc falan yapmadan işlemciyi soğutur mu ciddi ısınmadan
AMD'nin stok soğutucuları bile oc olmadan yeterlidir. Sizdeki soğutucu da işini yapacaktır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
OC için uygundur ama ne kadar OC yapabilirsiniz orasını bilemem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri