rx 580 4gb gpu kullanım yüzdesi sıkıntılı

buko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Herkese merhaba arkadaşlar ben 2.el sapphire rx 580 4gb aldım ve çoğu oyunda fps drop yiyorum sürekli dalgalanıyor fps , gpu kullanım yüzdesi bir iniyor bir çıkıyor nasıl çözerim işlemcim ryzen 52400g tek kanal 8 gb 2400mhz kullanıyorum. Ben ya işlemci yada ramden kaynaklı oldugunu düşünüyorum[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemciniz yani 2400G bu ekran kartı için çok yetersiz bir tercih. Ayrıca FPS 'iniz 1 RAM seçtiğiniz için normalde azdır. Yani bence ya işlemciyi değiştirin (1600 AF 12nm en iyi tercih olur) yada işlemciye iyi bir hava soğutma alıp biraz OC yapmayı deneyin tabi A320 anakart kullanıyorsanız OC yapamazsınız.

KS

buko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İşlemciniz yani 2400G bu ekran kartı için çok yetersiz bir tercih. Ayrıca FPS 'iniz 1 RAM seçtiğiniz için normalde azdır. Yani bence ya işlemciyi değiştirin (1600 AF 12nm en iyi tercih olur) yada işlemciye iyi bir hava soğutma alıp biraz OC yapmayı deneyin tabi A320 anakart kullanıyorsanız OC yapamazsınız.
yorumunuz için teşekkür ederim işlemcide bı sıkıntı oldugunu düşünmüyorum ama olabilirde yüksek ihrimal ram harddisk olma ollasılıgı kaçtır sence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri