RX 580 OYUN PERFORMASI

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
a47db1ba48.png

8d897e04bf.png

KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
ugur.gozaydin' Alıntı:

evet bu ürüne de çok baktım gayet iyi lakin herhangi bir sıkıntıda servis vs. durumları nedir bilmiyorum gigabyte ı pek araştırmadım ama iyi performans sağlıcağına eminim

https://www.vatanbilgisayar.com/sap...5-8gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti-28842.html
https://www.vatanbilgisayar.com/gig...gddr5-256bit-dx12-rgb-nvidia-ekran-karti.html
bu üçü arasında hangisi daha iyi parası şuan önemli değil desem yeri çünkü bir sefer alacağım sonuçta beni 1080p ultra da üzmesin yeter
250 gb ssd ye yüklü sistem bazı dosyalarımı harddis e aktarıp temizleticem
oyun yüklücek yerim yok 2 tb harddisk ve virüs programı da alacağım mecburen
pc de trojanler dolanıyor
:(
ne yapayım sizce ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gigabyte en kaliteli ve en uzun ömürlü kartlar arasındadır. Yani diğerlerine bakmadan alabilirsiniz. İçiniz rahat olsun. HDD veya SSD 'de virüs varsa dosya taşımada diğer diskede buşalır önce bir virüs taraması yapın sonra taşıma yapın. Kaspersky ve Bitdefender yazılımlarının 1 aylık deneme sürümleri var tam kullanım sunuyorlar onlardan bnirisi ile taratablirisiniz.

KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
ugur.gozaydin' Alıntı:
Gigabyte en kaliteli ve en uzun ömürlü kartlar arasındadır. Yani diğerlerine bakmadan alabilirsiniz. İçiniz rahat olsun. HDD veya SSD 'de virüs varsa dosya taşımada diğer diskede buşalır önce bir virüs taraması yapın sonra taşıma yapın. Kaspersky ve Bitdefender yazılımlarının 1 aylık deneme sürümleri var tam kullanım sunuyorlar onlardan bnirisi ile taratablirisiniz.

tarattım 360 total securıty ile de tarattım bir sürü trojan buldu sildim 
görev yöneticisini açıyorum cpu değerlerim 3-5 arasında  lakin kapatınca 70-80 hatta oyuna girmeye kalkınca 100 bile oluyor
son 1-2 aydır böyle inşallah fazla bir zarar görmemiştir pc 
20 gb önemli dosyalarım var onlara birşey olmasın gerisi silinse de mühim değil
vatanda ki arkadaşa sordum büyük sıkıntı dedi ekran kartını takarsak bu sefer ekran kartından kullanmaya başlayacaklar dedi
ayın 25. de  
ekran kartı-2tb hdd- birde orjinal virüs programı taktırcam
max 2700-3000tl ye kadar zorlayabilirim  :(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Orjinal virüs yalımına gerek yok https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/total-security-free-trial bu yazılımı indirip kurun 1 aylık full kullanım sunan deneme sürümü var taratırsınız ve virüs varsa bulur siler veya karantinaya alır. Aynı şekilde 1 alık deneme sürümünüde https://www.bitdefender.com/solutions/total-security.html bu yazılım için boşa vermeyin donanım alacağınız parayı yazılıma. Gerek yok deneme sürümleri virüsten sizi kurtarır. Ekran kartı ve HDD 'nizi alabilirsiniz. Hatta 1900-2000 TL 'ye RX 590 alırsınız üzerinede 400 TL civarına 2 TB HDD üzerine para kalır.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Yahu ne alaka,yok e.kartından, şuradan buradan.
 Dert ettiğin şey,hiç önemli değil. Böyle küçük şeyleri takıntı yapma.

Ayrıca, pc virüsten zarar falan da görmez.

KASPERSKy ın ücretsiz deneme sürümünü şimdilik kullan. Herşeyi temizler. adwcleaner ile  de trojan temizle.
 Gigabytenin kartı mükemmel. Servisi de sağlamdır. Adamlar,kullanıcı hatası anakartı ,ücretsiz tamir ettiler. :)

KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
met 61' Alıntı:
Yahu ne alaka,yok e.kartından, şuradan buradan.
 Dert ettiğin şey,hiç önemli değil. Böyle küçük şeyleri takıntı yapma.

Ayrıca, pc virüsten zarar falan da görmez.

KASPERSKy ın ücretsiz deneme sürümünü şimdilik kullan. Herşeyi temizler. adwcleaner ile  de trojan temizle.
 Gigabytenin kartı mükemmel. Servisi de sağlamdır. Adamlar,kullanıcı hatası anakartı ,ücretsiz tamir ettiler. :)

tamamdır o zaman 1800 liraya gigabyt alayım
peki bu virüs konusuna gelince pc de hiçbirşey açık değilken neden cpu kullanımı %80-90 lara çıkıyor da 
görev yöneticisini açınca 10-15 lere düşüyor ?

ugur.gozaydin' Alıntı:
MSI RX580 Armor OC 8GB - 1.719.85 TL aynı para ve artı olarak 2 oyun hediyesi var bu kaçmaz. Yok ben oyun hediyesi istemem dersen de aşağıdakini alabilirsin.

Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8GB - 1.630,42 TL

msi vatandan alsak oyun alabilirmiyiz yanında ?
hem diğer rx 580 lere karşı performas düşüklüğü
soğutmada sıkıntısı filan olur mu ?
1080 p de 70 üzeri oynatır mı ?
sonuçta bir kere alcaz hocam iyi bir şey alalım

oyun konusunda : rx590 3 adet veriyor ama
580 alırsak vatandan 2 oyunu da alabiliriz sonuçta öyle değil mi ?
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-gomig-game-bundle/

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Virüs için muhtemelen trojen yemişssiniz sebebi o CPU kullanımının. Söyeldiğim yazılımlar ile sistemi taratın sorun neyse ortaya çıkar. Oyun hediyesi ise sadece İtoya 'ya özel değil sanırım Vatanda 'ki kampayayı arayıp öğrenebilirsin. Muhtemelen tüm RX 570 ve 580 kartlarda var bu kampanya. Eğer İstanbulda yaşıyorsanız İtopya mağazası var Üsküdar 'da gidip elden alabilirsiniz. RX 580 8GB modeli her modelde aynı FPS 'i verir ve çift fanlı tüm modeller ise 3-5 derece fark eder en fazla hepsi aynıdır. Bu MSI Armor ve Gigabyte Auros modelinin soğutma ve frekans performansı gayet başarılı bu konuda için rahat olsun. Sasphire 'de gayet başarılı Pulse modeli Armor ile aynı klasmanda.

KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
ugur.gozaydin' Alıntı:
Virüs için muhtemelen trojen yemişssiniz sebebi o CPU kullanımının. Söyeldiğim yazılımlar ile sistemi taratın sorun neyse ortaya çıkar. Oyun hediyesi ise sadece İtoya 'ya özel değil sanırım Vatanda 'ki kampayayı arayıp öğrenebilirsin. Muhtemelen tüm RX 570 ve 580 kartlarda var bu kampanya. Eğer İstanbulda yaşıyorsanız İtopya mağazası var Üsküdar 'da gidip elden alabilirsiniz. RX 580 8GB modeli her modelde aynı FPS 'i verir ve çift fanlı tüm modeller ise 3-5 derece fark eder en fazla hepsi aynıdır. Bu MSI Armor ve Gigabyte Auros modelinin soğutma ve frekans performansı gayet başarılı bu konuda için rahat olsun. Sasphire 'de gayet başarılı Pulse modeli Armor ile aynı klasmanda.

internetten alışverişte sıkıntı yaşıyoruz babamla bir türlü ikna edemedim yoksa
https://www.itopya.com/sapphire-nitro-oc-rx580-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti/
 bunu alırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İstanbulda iseniz yine alabilirsiniz bu ürünü İtopya 'nın bir mağazası var oda Üsküdar 'da. Bu kart Sapphire 'in Nitro+ serisinden ve en üst seviyesi Sapphire 'in. ASUS 'un Stirx 'i, MSI 'ın Gaming X 'i ve GIGABYTE 'ın Aorus 'u neyse buda Sapphire 'in o klasmandaki kartı. Ama dediğim gibi aldığınız FPS 'te öyle ciddi fark olmaz en fazla 3-5 FPS ki oda en fazla yani genelde aynı olurlar. Sadece soğutmalarında 5-10 Derece fark olur oda kartlarına göre değişir yine en fazla değerler tabi bunlar hiç fark olmayadabilir. Hangisine gücünüz yetiyorsa onu alın aldığınız yine RX 580 olacak sonuç değişmez oyunda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri