Soru RX 6500 XT Sistem Kaç Yıl Götürür ?

heartsqo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
başlangıç seviye için gayet uygun, temiz kullanılırsa 5 yıl götürür ama öyle çok üst düzey bi oyun performansı gösteremeyebilir

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam günümüz oyunlarını en düşük ayarlarda oynayabilirsiniz anca. Tabi tamamen bütçeyle alakalı bir durum ama bütçeyi artırabilirseniz kesinlikle almamanızı tavsiye ederim. Ekran kartı 4gb belleğe sahip oldukça düşük maalesef. İşlemci 5600 kadar olmasa da yine de iyi bir işlemci. PSU ile ilgili hiçbir fikrim yok markayı daha önce duymadım. Ana kartı şu an ben de kullanıyorum biraz küçük bir kart ama bu sistem için oldukça yeterli olur. Ram standart denilebilir. SSD'nin okuma yazma hızları düşük kalıyor biraz.

ahmetarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam günümüz oyunlarını en düşük ayarlarda oynayabilirsiniz anca. Tabi tamamen bütçeyle alakalı bir durum ama bütçeyi artırabilirseniz kesinlikle almamanızı tavsiye ederim. Ekran kartı 4gb belleğe sahip oldukça düşük maalesef. İşlemci 5600 kadar olmasa da yine de iyi bir işlemci. PSU ile ilgili hiçbir fikrim yok markayı daha önce duymadım. Ana kartı şu an ben de kullanıyorum biraz küçük bir kart ama bu sistem için oldukça yeterli olur. Ram standart denilebilir. SSD'nin okuma yazma hızları düşük kalıyor biraz.
Hocam 6700xt hakkında ne düşünüyorsunuz 1080p grafiklerde kaç yıl falan götürür performansı nasıldır

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Hocam 6700xt hakkında ne düşünüyorsunuz 1080p grafiklerde kaç yıl falan götürür performansı nasıldır
6700xt ve 5600 ikilisi 1080p de seni uzunca idare eder kesin net yıl veremez kimse de 8gb vramlı kartlar öldükten sonra bile sen kullanmaya devam edeceksin.

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam şu an 5600 lü ve 6700xtli sistem kullanıyorum. Gayet memnunum sistemden. Ama üstteki arkadaşın da dediği gibi kaç yıl götürür sorusu hiç belli olmaz. Ben en azından 5 sene kadar bu sistemi kullanırım sonra upgradelerle devam ederim gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri