RX 6500 XT yerine hangi kartı almalıyım?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Elimde XFX 6500XT kartı var ve NVIDIA tarafına geçmek istiyorum. Arkadaşıma 3500TL'ye satacağım. Bu fiyatlarda alınabilecek güçlü bir kart önerirseniz sevinirim. İkinci el çok iyi olur ama düşünmüyorum. Uğraşmak istemiyorum. 4K civarına rahat çıkarım. Ve başka bir sorum daha var, digital vibrance renk seviyesi karttan karta değişir mi? Bütün kartlarda aynı mıdır? Benim için renk kontrastı çok ama çok önemli. İyi sosyaller.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,451
Elimde XFX 6500XT kartı var ve NVIDIA tarafına geçmek istiyorum. Arkadaşıma 3500TL'ye satacağım. Bu fiyatlarda alınabilecek güçlü bir kart önerirseniz sevinirim. İkinci el çok iyi olur ama düşünmüyorum. Uğraşmak istemiyorum. 4K civarına rahat çıkarım. Ve başka bir sorum daha var, digital vibrance renk seviyesi karttan karta değişir mi? Bütün kartlarda aynı mıdır? Benim için renk kontrastı çok ama çok önemli. İyi sosyaller.
1660ti

2. elde 3050-3060 bulunabilir

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
biraz daha para koyup bunu alabilirsiniz

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
vazgeçtim ya üstüne bayağı eklemem gerekiyor.O kadar çıkmaz.iyi forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri