RX 6500XT Aldım Kötü Yorumlar Yapılıyor İade Etmeli Miyim?

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arkadaşlar Herkese Selam,

Anakartım h510m-k pci 4.0 destekliyor ama, ne yazık ki işlemcim i3 10100f ve pci 3.0 destekliyor ben bu ekran kartını bugün buradan aldım;

https://www.hepsiburada.com/sapphir...14-01-20g-p-HBCV00001D512U?magaza=Hepsiburada

bazı arkadaşlar geçmiş olsun iyi kazık yemişsin 1650 alsaydın pci 3.0 çok sorunlu uyumsuz çalışır diyor ben ekran kartını aldım 6 ay sonra i5 11400f'e geçeceğim oyun oynatmaz mı pişman oldum bu yorumları görünce korktum bir daha da ekran kartı alamam hepsiburada güvenilir mi sizce kart bozuk gelir mi?

Arkadaşlar allah rızası için bi doğru yorum yapın kafam allak bullah oldu 2 el ekran kartı alamam trafik kazası geçirdim 3 ay dışarıya çıkamıyorum, şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

Yardımlarınız için sonsuz teşekkürler.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Msi mag a550bn 550 w power var yeter herhalde 80+bronze

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Öncelikle forum gibi yerlerde kemik kitle denilen arkadaşların yorumlarını dikkate almanızı öneririm onun dışında o ekran kartına verdiğiniz parayı hayatında bir arada görmemiş çoluk çocukta herşey hakkında fikir beyan ediyor. Bu sebeple bu tür şeyler yüzünden moralinizi bozmanıza gerek yok. Ekran kartına verdiğiniz parayı bütçeniz kabul ederek. Bu bütçede 1650 al diyen insan iyi niyetli değildir. Kartınızı mutlu mutlu kullanmanızı dilerim. Geçirdiğiniz kaza sebebi ile geçmiş olsun.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bazı arkadaşlar kim merak ettim iyi sallamışlar :) 6500XT gibi bir kart 3.0 ile 4.0 arasında normale göre fazla fark oluşturuyor ama 3.0 da bile GTX 1650 yi geçiyor ve hiçbir sorun sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. Millet kafasına göre bir şeyler deyip biliyorum ayağına yatıyor herhalde. İade etmeyin bir şey yapmayın kullandığınız kart güzel ve ileride PCIe 4.0 a geçince sanki yeni kart almışsınız gibi FPS artışı yaşayacaksınız.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Öncelikle forum gibi yerlerde kemik kitle denilen arkadaşların yorumlarını dikkate almanızı öneririm onun dışında o ekran kartına verdiğiniz parayı hayatında bir arada görmemiş çoluk çocukta herşey hakkında fikir beyan ediyor. Bu sebeple bu tür şeyler yüzünden moralinizi bozmanıza gerek yok. Ekran kartına verdiğiniz parayı bütçeniz kabul ederek. Bu bütçede 1650 al diyen insan iyi niyetli değildir. Kartınızı mutlu mutlu kullanmanızı dilerim. Geçirdiğiniz kaza sebebi ile geçmiş olsun.
çok çok teşekkür ederim d.arivi forumda biri var diyo iade et kurtul o kart driverları çok sıkıntılı alma takıntılı bir insanım birde çok kafama takıldı çok mu kötü yapmışım sence dostum? çok sıkıntı yaşar mıyım hepsi burada güvenilir mi kart bozuk gelir mi adam böyle yazmış, İade et kurtul pci 3.0 da düzgün çalışmıyor ürün üzüleceksin ben 4k verdim 3 4 ay önce 3400 e 3500 e alıcı bulamıyorum bende gittim rx 6600 aldım oda sorun yarattı ama muhtemelen o darbogazdan dolayı

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
çok çok teşekkür ederim d.arşivi forumda biri var diyo iade et kurtul o kart driverları çok sıkıntılı alma takıntılı bir insanım birde çok kafama takıldı çok mu kötü yapmışım sence dostum? çok sıkıntı yaşar mıyım hepsi burada güvenilir mi kart bozuk gelir mi adam böyle yazmış, İade et kurtul pci 3.0 da düzgün çalışmıyor ürün üzüleceksin ben 4k verdim 3 4 ay önce 3400 e 3500 e alıcı bulamıyorum bende gittim rx 6600 aldım oda sorun yarattı ama muhtemelen o darbogazdan dolayı
Klasik Nvidia fanı bilgisiz adam.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Bazı arkadaşlar kim merak ettim iyi sallamışlar :) 6500XT gibi bir kart 3.0 ile 4.0 arasında normale göre fazla fark oluşturuyor ama 3.0 da bile GTX 1650 yi geçiyor ve hiçbir sorun sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. Millet kafasına göre bir şeyler deyip biliyorum ayağına yatıyor herhalde. İade etmeyin bir şey yapmayın kullandığınız kart güzel ve ileride PCIe 4.0 a geçince sanki yeni kart almışsınız gibi FPS artışı yaşayacaksınız.
ya birisi böyle yazdı d.arivi forumda İade et kurtul pci 3.0 da düzgün çalışmıyor ürün üzüleceksin ben 4k verdim 3 4 ay önce 3400 e 3500 e alıcı bulamıyorum bende gittim rx 6600 aldım oda sorun yarattı ama muhtemelen o darbogazdan dolayı

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Klasik Nvidia fanı bilgisiz adam.
çok korktum gerçekten babamdan bile çok zor para aldım içim o kadar korktu ki 550 power yeter mi peki msi mag a550bn canım çok sıkıldı bi anda nasıl korktum ya. Bilgisizim biraz bu konularda kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıttıysam özür dilerim böyle bir yazı açarak.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
ya birisi böyle yazdı d.arivi forumda İade et kurtul pci 3.0 da düzgün çalışmıyor ürün üzüleceksin ben 4k verdim 3 4 ay önce 3400 e 3500 e alıcı bulamıyorum bende gittim rx 6600 aldım oda sorun yarattı ama muhtemelen o darbogazdan dolayı
Hocam inanmayın zaten. O paraya daha iyi ekran kartı yok. RX6600 o işlemci ile darboğaz yapar ama çok fazla da olmaz aslında abartılacak kadar değil.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
çok korktum gerçekten babamdan bile çok zor para aldım içim o kadar korktu ki 550 power yeter mi peki msi mag a550bn canım çok sıkıldı bi anda nasıl korktum ya. Bilgisizim biraz bu konularda kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıttıysam özür dilerim böyle bir yazı açarak.
Yeter. AMD kartlar zaten güç tüketimi ile öne çıkıyor.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Yeter. AMD kartlar zaten güç tüketimi ile öne çıkıyor.
Gerçekten içimi o kadar rahatlattınız ki çok çok teşekkür ederim çok sağolun allah razı olsun iyi ki varsınız ya sizin gibi insanlar iyi ki var çok rahatladım gerçekten oh çok sağolun

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Çoluk çocukla muhattap olma hocam , bahsettiğiniz forumun yarısı çocuk , fan boy , 15 yaşında baba parası ile sabip oldukları ekipmanlarla beyin yakıyorlar. Ne olursa olsun bu paraya bu karttan başka alternatifiniz yok..

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Çoluk çocukla muhattap olma hocam , forumun yarısı çocuk , fan boy , 15 yaşında bab parası ile sabip oldukları ekipmanlarla beyin yakıyorlar. Ne olursa olsun bu paraya bu karttan başka alternatifiniz yok..
Gerçekten çok çok iyi insanlarsınız benim içimi o kadar rahatlattınız ki çok sağolun umarım her zaman mutlu olup huzurlu olursunuz. İyi ki varsınız.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam öncelikle Merhabalar hayırlı olsun ve Geçmiş olsun(trafik kazası) sisteminiz açıkçası çoğu insan sadece kartta Nvidia yazısına bakıyor performansına değil eğer FPS olarak bakarsanız 6500XT biraz daha önde diyebilirim zaten aşağıya bırakacağım 6500XT nin ve 1650 oradan da bakabilirsiniz.İçiniz rahat olsun zaten yakında işlemcinizi de güncelleyecekmişsiniz UNUTMAYIN SİZİN PARANIZ SİZİN İSTEDİĞİNİZ eğer başkalarına göre hareket etseydik şuan buralara gelemezdik.

Son düzenleme:
KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam öncelikle Merhabalar hayırlı olsun ve Geçmiş olsun(trafik kazası) sisteminiz açıkçası çoğu insan sadece kartta Nvidia yazısına bakıyor performansına değil eğer FPS olarak bakarsanız 6500XT biraz daha önde diyebilirim zaten aşağıya bırakacağım 6500XT nin ve 1650 oradan da bakabilirsiniz.İçiniz rahat olsun zaten yakında işlemcinizi de güncelleyecekmişsiniz UNUTMAYIN SİZİN PARANIZ SİZİN İSTEDİĞİNİZ eğer başkalarına göre hareket etseydik şuan buralara gelemezdik.

çok çok teşekkür ederim çok sağolun içimi çok rahatlattınız iyi ki varsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri