RX 6500XT Sorunu

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arkadaşlar merhaba road 96 indirdim oynuyordum daha önce FIFA oynadım Bannerlord falan oynadım takılma olmuyordu roadd 96 da yer yer ekran takılıyor geri geliyor sonra yere göre değişiyor takılıyordu en yüksek ayarlardaydı işlemcim i3 10100F RAM 16 GB anlamadım oyunda mı sorun var benim PC'de mi? Yardımcı olursanız sevinirim

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Arkadaşlar merhaba road 96 indirdim oynuyordum daha önce FIFA oynadım Bannerlord falan oynadım takılma olmuyordu roadd 96 da yer yer ekran takılıyor geri geliyor sonra yere göre değişiyor takılıyordu en yüksek ayarlardaydı işlemcim i3 10100F RAM 16 GB anlamadım oyunda mı sorun var benim PC'de mi? Yardımcı olursanız sevinirim
Oyun orjinal mi yoksa korsan mı ?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Ekran kartı sürücünüzü kontrol ettiğinizce radeon adrenal programında isteğe bağlı + önerilen mi yoksa sadece önerilen sürücü mü kimisi windows digital imzalı olan Whql sürücü değilde beta sürücü kullandığında Optional yazar performans kaybı yaşayabiliyor beta olduğu için. Sürücünüz Adrenalin 22.8.1 Optional eğer bu ise beta olup sorun çıkarabilir ddu ile bu sürücüyü kaldırıp yerine bu sürücüyü kurup Adrenalin 22.5.1 Recommended (WHQL) (Amd sitesinden driver kısmından kendi kart modelinizi yazıp indirin )
Amd Radeon Adrenalin de driver oto güncellemeyi kapatıp sadece önerilen seçin. hızlı bir şekilde yapıp oyunda deneyip bilgi verin yardımcı olmak için

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Ekran kartı sürücünüzü kontrol ettiğinizce radeon adrenal programında isteğe bağlı + önerilen mi yoksa sadece önerilen sürücü mü kimisi windows digital imzalı olan Whql sürücü değilde beta sürücü kullandığında Optional yazar performans kaybı yaşayabiliyor beta olduğu için. Sürücünüz Adrenalin 22.8.1 Optional eğer bu ise beta olup sorun çıkarabilir ddu ile bu sürücüyü kaldırıp yerine bu sürücüyü kurup Adrenalin 22.5.1 Recommended (WHQL) (Amd sitesinden driver kısmından kendi kart modelinizi yazıp indirin )
Amd Radeon Adrenalin de driver oto güncellemeyi kapatıp sadece önerilen seçin. hızlı bir şekilde yapıp oyunda deneyip bilgi verin yardımcı olmak için
ben o sürümden geçtim zaten 22.8.1'e o sürümü otomatik siliyordu bilgisayarım.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
sürüm hatası veriyordu o yüzden sildim bunda vermiyor.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
1660947677046.png

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bu kullandığınız sürüm opsiyonel beta yani digeri silinen dediğiniz ise whql yani windows tarafından digital imzalanmış kararlı sürücü neden siliniyordu çözüm bulunamadı mı o konuda silinmemesi lazım çünkü acaba tam olarak sitesinden ekran kartı modeliniz girip indirip mi kuruyordunuz?

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Bu kullandığınız sürüm opsiyonel beta yani digeri silinen dediğiniz ise whql yani windows tarafından digital imzalanmış kararlı sürücü neden siliniyordu çözüm bulunamadı mı o konuda silinmemesi lazım çünkü acaba tam olarak sitesinden ekran kartı modeliniz girip indirip mi kuruyordunuz?
evet kurdum hatta burada konu da açmıştım verdiği hata buydu
1660948040696.png

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
yardımcı olursanız sevinirim ya bu hatanın çözümü var mı?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
normalde çoğu insan zamanın da özellikle 500 serisi ve 5000 serisinde wattman hatası aldığı için güncel whql sürücü bile kullanmadan daha eski whql sürücüleri ddu ile silip kurup kullanırlardı yani sizin kurduğunuz driverin silinmemesi lazım bir yerde yanlış yapıyorsunuz büyük ihtimalle teamviewer kurup pc nize bağlanıp bir deneyelim isterseniz eğer kimse bu şekilde bakmadıysa ?

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
normalde çoğu insan zamanın da özellikle 500 serisi ve 5000 serisinde wattman hatası aldığı için güncel whql sürücü bile kullanmadan daha eski whql sürücüleri ddu ile silip kurup kullanırlardı yani sizin kurduğunuz driverin silinmemesi lazım bir yerde yanlış yapıyorsunuz büyük ihtimalle teamviewer kurup pc nize bağlanıp bir deneyelim isterseniz eğer kimse bu şekilde bakmadıysa ?
silinme derken yeni sürümü indirin diyo hata veriyo amd software girmiyor bunu diyor yeni sürüm indirin gibi misali en son sürümü indirdiğimde bir hata almadım, her şeyi düzgün kuruyordum 4-5 saat olumyordu sonra oluyordu. Garip bir hata anlamadım en son sürümü yüklediğimde de gitmişti.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hmm 6500xt ler bu aralar fps droplarla gündemde sizde bir problemden kurtulmuşsunuz bir diğeri çıkmış anakartınız pcie 3.0 sa bu droplar yaşanabilir 6500xt pcie 4.0 uyumluluğu destekliyor anakartınız 3.0 destekli ise belki ondan yapıyordur bu oyunda

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
anakartım pci 4.0 destekliyor işlemcim i3 10100f olduğundan dolayı pci 3.0 kullanıyorum sizce bu fps droplar düzelir mi?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
anakartım pci 4.0 destekliyor işlemcim i3 10100f olduğundan dolayı pci 3.0 kullanıyorum sizce bu fps droplar düzelir mi?
eğer genel anlamda 6500xt lik bir sorunsa düzelir ama sizin sisteminiz kaynaklıysa sizin sorunu bulmanız lazım adrenalin sürücüsü de imzalı duruma gelince sorunsuz temiz kurun tekrar. Eğer sorun sizin sisteminizdeyse başka oyunlar varsa onlarda deneyin o oyunlarda da sorun varsa sisteminizi genel olarak test etmeniz sorununuzu bulmanız lazım başka oyunlarda da fps drop oluyor mu?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri