- Tepki
- 1,874
- Konu Sahibi
Buna monitörün fiyatını ekle yine aynı fiyat yapıyor.
Buna monitörün fiyatını ekle yine aynı fiyat yapıyor.
Attığım sisteme bakın ekran kartı daha üst bir model anakart düşük işlemci bir tık düşük ama ekran kartı çok daha iyisistem 18500 tl
Tamamda ben size daha iyi bir sistem attım monitörde ekleyn aynı fiyata daha güçlü bir sistem işteBuna monitörün fiyatını ekle yine aynı fiyat yapıyor.
Evet attığın sistemde alınabilir.Tamamda ben size daha iyi bir sistem attım monitörde ekleyn aynı fiyata daha güçlü bir sistem işte
Yani kullanıcı onu alıcağına bunu alsın 6700xt almak varken RX 6600xt alıyor alt taraftan birde 165hz aoc monitör ekleyince fiyat 21k oluyor ama keşke PC hocasını üst seviye pcsini alsaymış daha ti olurmuşEvet attığın sistemde alınabilir.
bu ssitemden ekran kartı hariç diğer hepsi daha düşükBu attığım sistem https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...MI54Ps1fyU-QIVRYODBx2dEgpjEAQYASABEgLM5_D_BwE +144 Hz bir monitör o fiyata gelir
Pc hocası rx 6600 i5 11400f bir sistem tanıtsa ve 12 k olsa çok iyi olur böyle bir sistem almak istiyorum.Yani kullanıcı onu alıcağına bunu alsın 6700xt almak varken RX 6600xt alıyor alt taraftan birde 165hz aoc monitör ekleyince fiyat 21k oluyor ama keşke PC hocasını üst seviye pcsini alsaymış daha ti olurmuş
Sinerji gen güvenilirmi? Eğer öyleyse ordan hazır sistem alıcam fiyatlar diğerlerine göre ucuz.İyi ki atmış bilgilendirmiş olduk ama PC hocası 3070li üst seviye pcyi kaçırmasa bu fiyata onu alabilirdi
İşlemci çok az daha düşük sizi fazla etkilemez birde anakart zaten oyun performansını en çok ekran kartı etkiliyor attığım sistem çok daha iyi internete RX 6600xt vs RX 6700xr yazın hiç olmadıbu ssitemden ekran kartı hariç diğer hepsi daha düşük
Sinerji itopya ince hesap gibi,güvenebilirsiniz bence PC hocası da çalışmıştı sanırım daha önceSinerji gen güvenilirmi? Eğer öyleyse ordan hazır sistem alıcam fiyatlar diğerlerine göre ucuz.
Teyit etmek için farklı kişilere danışabilirsiniz ya da iki sistemi karşılaştıran bir konu açabilirsiniz böylece daha çok cevap gelecektir emin olmuş olursunuzbu ssitemden ekran kartı hariç diğer hepsi daha düşük
Bu iki sistemin aynısını almak istiyorum sinerji 1k küsür daha ucuz ama ince hesapdan alıcam gibi görünüyor.Sinerji itopya ince hesap gibi,güvenebilirsiniz bence PC hocası da çalışmıştı sanırım daha önce
Sistemin yorumlarını okuyun içiniz siniyorsa alın 11400f sevdanız var sanırımBu iki sistemin aynısını almak istiyorum sinerji 1k küsür daha ucuz ama ince hesapdan alıcam gibi görünüyor.
Neden?6650xt yi gereksiz buluyorum .
Sistemin yorumlarını okuyun içiniz siniyorsa alın 11400f sevdanız var sanırım![]()
ryzen 5 5500 amd tarafındaki rakibi 12.nesilde de 12100f olabilirEvet o işlemciyi seviyorum sizce o işlemcinin rakipleri kim ?
3060ti parasına bundan açıyorsun saf gücü daha yüksek6650xt yi gereksiz buluyorum .
Cok minimal farki var aradaki fiyati vermeye değmez3060ti parasına bundan açıyorsun saf gücü daha yüksek