Rx 6600Xt İçin Bileşen Önerisi

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hep ben yorum tavsiye başlıklarına yardım etmeyeyim. Pamuk eller başlığa güzel insanlar.

Sağlam indirim kovalarım , uygunu ucuzu bulurum bunda sorun yok . Biraz oyunlu keyifli bir başlık olsun istedim. PSU, RAM, Ekran Kartı var . Aklımda bir sistem de var. Başlığı açmanın sebebi de bir sonraki içeriğime konu olacak olan sistem toplama videosu.

İşlemci - anakart - SSD - kasa toplam bütçe 4717 TL .

RX 6600XT için darboğaz oluşturmayacak bir sistem toplasanız ne toplardınız? Videoya dahil edebilirim yorumları ona göre yazarsanız sevinirim.

Uğur beklentim büyük bro senden 50173529 siteden fiyat karşılaştırmalı parça listeni bekliyorum .

( Aklımdaki bileşenleri ben en son hazır olunca yazacağım ki kopya olmasın )

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hocam bu son daha da tekniğini detayını bilmiyorum birleştir işte ::)))

Anakart h610

İşlemci 12100F

Team SSD 512gb

Kasa Dark X-FORCE
Sorun yok süpersin ;) Bilgiendirici bir başlık olur aynı zamanda . Kombinasyon doğru fakat şahsi görüşüm ;
Kasa mini ıtx ve m ıtx seviyesinde sınırlı anakart taşıyor , bence böyle bir sınırlandırma yapılmamalı bu bütçe ile , Ssd de , windows kurulumu yapılacak , yani ana ssd olacağı için , Dram barındırması iyi olur içeriğinde , bu önerindeki ssd'de Dram cach bulunmuyor. Genel olarak kötü öneri değil , tabiri caizse gideri var . Önerilerin için teşekkür ederim dostum :).

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Sorun yok süpersin ;) Bilgiendirici bir başlık olur aynı zamanda . Kombinasyon doğru fakat şahsi görüşüm ;
Kasa mini ıtx ve m ıtx seviyesinde sınırlı anakart taşıyor , bence böyle bir sınırlandırma yapılmamalı bu bütçe ile , Ssd de , windows kurulumu yapılacak , yani ana ssd olacağı için , Dram barındırması iyi olur içeriğinde , bu önerindeki ssd'de Dram cach bulunmuyor. Genel olarak kötü öneri değil , tabiri caizse gideri var . Önerilerin için teşekkür ederim dostum :).

Sağol hocam ben teşekkür ederim, ek olarak anakart işlemci uyumu konusunu sadece markalardan ibaret biliyordum. Nesil konusunu da bu arada öğrenmiş oldum bir de dram cach konusunu :rolleyes: Videonu bekliyoruz kola cipsle

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Rica ederim dostum , öğrenmek , bilgi paylaşmak güzeldir . Forumda kişisel kanal paylaşmak yasaklanmış sanırım , sadece inceleme gibi başlık açacağım . Her zaman beklerim . Teşekkür ederim desteğin için .

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Intel 12100F - 1.749 TL - Zaten önerilmiş gayet iyi işlemci. Oyun performansı 5600X 'e yakın. Tabi çekirdek sayısı az olduğu için bazı yüksek seviye kartlarla 5600X gibi baş edemeyecektir ama 6600 XT için sorun yok.

Anakart olarak önerilen Asus Prime H610M-A - 1.725 TL kart iyidir.

Kasa olarak Aerocool Prime ARGB v3 2x12cm Fan - 468 TL fazlasıyla iş görür.

Toplamda 4.021 TL yaptı burası.

SSD disk içinde 775 TL kaldı.

SSD disk önerimde HP SSD EX900 500GB 2100-1500MB/s - 736 TL bu ürünü öneririm.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Intel 12100F - 1.749 TL - Zaten önerilmiş gayet iyi işlemci. Oyun performansı 5600X 'e yakın. Tabi çekirdek sayısı az olduğu için bazı yüksek seviye kartlarla 5600X gibi baş edemeyecektir ama 6600 XT için sorun yok.

Anakart olarak önerilen Asus Prime H610M-A - 1.725 TL kart iyidir.

Kasa olarak Aerocool Prime ARGB v3 2x12cm Fan - 468 TL fazlasıyla iş görür.

Toplamda 4.021 TL yaptı burası.

SSD disk içinde 775 TL kaldı.

SSD disk önerimde HP SSD EX900 500GB 2100-1500MB/s - 736 TL bu ürünü öneririm.
Güzel öneriler bro , teşekkür ederim .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri