RX 6650 XT Nasıl bilirsiniz?

Ejdehar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Arkadaşlar 6700 serisi hakkında olumsuz mesajlar okudum, gönül nvidia istiyor ama daha düşük bütçe ile daha performanslı kart almak daha mantıklı gibi, bu nedenle

Radeon RX 6650 XT OC DUAL-RX6650XT-O8G 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı​

nasıl bir kart yorumlarınızı almak istiyorum. Alternatif olarak ne tavsiye edersiniz?

musafa966

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar 6700 serisi hakkında olumsuz mesajlar okudum, gönül nvidia istiyor ama daha düşük bütçe ile daha performanslı kart almak daha mantıklı gibi, bu nedenle

Radeon RX 6650 XT OC DUAL-RX6650XT-O8G 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı​

nasıl bir kart yorumlarınızı almak istiyorum. Alternatif olarak ne tavsiye edersiniz?
Yayıncılık içinse almayın kesinlikle

Onundisinda oyun oynamak istersen taş gibi kart FSR2.0 destekli oyunlarda iş görür hayırlı olsun şimdiden

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
İşyerinde 6900xt kullanıyorum evde ise 3080ti :) Kullandığım kart işyeri için 3090 dan daha iyi diyebilirim. Bir sıkıntıda yaşamadım fakat iş yeri harici ben amd ekran kartı almam açıkçası. İşyerinde kullanılan uygulamalar sabit bu yüzden yazılımsal pek sıkıntı çıkarmıyor fakat genel kullanım diyince ne yazık ki sorun çıkarma olasılığı nvdia kartlardan yüksek. Fakat alınabilir. Dediğiniz gibi daha uyguna dlss hariç daha iyi bir kart alıyorsunuz. Fakat fsr ile dlss arasında hem kalite hem performans olarak çok fark var şu anda.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305

Sorun 6700 den ziyade Amd ile ilgili. Genelde sorun driver ile çözülüyor ama uğraştırma ihtimali var. Nvidia tarafında ise bütçenize uygun 3060 ve üzerine bakabilirsiniz. Amd fiyat ve vereceği performans olarak daha iyidir. Nvidia dlss ile daha sorunsuz kullanım vaat ediyor ama fiyat farkı var.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Sorun 6700 den ziyade Amd ile ilgili. Genelde sorun driver ile çözülüyor ama uğraştırma ihtimali var. Nvidia tarafında ise bütçenize uygun 3060 ve üzerine bakabilirsiniz. Amd fiyat ve vereceği performans olarak daha iyidir. Nvidia dlss ile daha sorunsuz kullanım vaat ediyor ama fiyat farkı var.
Rx 6700 kullandım rx 570 kullandım arada baya bi yıl farkı var ala yazılımsal olarak neredeyse aynı ve amd alınmaz demeyin yok şöyle yok Nvidia funboy demeyin kesinlikle amd tavsiye etmiyorum şuan 3060ti var taş gibi sıkıntısı yok ama rx 6700 ile 2.gün yazılımsal sıkıntı yaşadım

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Rx 6700 kullandım rx 570 kullandım arada baya bi yıl farkı var ala yazılımsal olarak neredeyse aynı ve amd alınmaz demeyin yok şöyle yok Nvidia funboy demeyin kesinlikle amd tavsiye etmiyorum şuan 3060ti var taş gibi sıkıntısı yok ama rx 6700 ile 2.gün yazılımsal sıkıntı yaşadım
Amd yazılım sorununu aşamadığı konuda haklısınız. Çıkma oranı düştü ve artık insanlar da tecrübeleriyle daha fazla çözüm sunabiliyor. Amd eksik yanını uygun fiyatla kapatmaya çalışıyor. Bütçe sıkıntısı olunca da Nvidia pek tercih edilemiyor.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Amd yazılım sorununu aşamadığı konuda haklısınız. Çıkma oranı düştü ve artık insanlar da tecrübeleriyle daha fazla çözüm sunabiliyor. Amd eksik yanını uygun fiyatla kapatmaya çalışıyor. Bütçe sıkıntısı olunca da Nvidia pek tercih edilemiyor.
Zaten amd tek iyi yanı bütçe ama ben lanet ettim 2 bin fazla olsun kafam rahat olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri