Monitörünüz nedir ?Merhaba arkadaşlar RX 6700 ekran kartı aldım driverini yükledim fakat ekran çözünürlüğü 1920 ye 1080 olabiliyor en yüksek kutu üzerinde 1440 QHD yazıyor ayar olarak ne yapmam gerekiyor nasıl düzeltebilirim
view sonic VX2458-mhdMonitörünüz nedir ?
Eğer monitörünüz bu ise QHD desteklemiyor aşağıdaki gibi linki de bırakıyorum bakarsınız.view sonic VX2458-mhd
| Çözünürlük: | Full HD 1920 x 1080 |
herhangi bi sorun olmaz ama dimi 1080p de oynarımEğer monitörünüz bu ise QHD desteklemiyor aşağıdaki gibi linki de bırakıyorum bakarsınız.
Çözünürlük: Full HD 1920 x 1080 ViewSonic VX2458-MHD 24" 144Hz Gaming Monitor - ViewSonic Türkiye
ViewSonic® VX2458-mhd, oyun ve eğlence için tasarlanmış 24 ”(23,6”görüntülenebilir) Full HD monitördür. İnanılmaz görüntü kalitesi ve 144Hz yenileme hızı ile bu monitör hızlı hareket eden, aksiyon dolu filmler ve yüksek hızlı oyunlar için mükemmel bir görüntü performansı sunar. AMD FreeSync ™...www.viewsonic.com
En yüksek ayarlarda oynamalısın daha az darboğaz olur ve birazda işlemcine bağlı açıkçası işlemcin nedir ?herhangi bi sorun olmaz ama dimi 1080p de oynarım
İşlemcim i5 11400 f araştırdım ama bu işlemci ile sorun yasamiyacagimi söylediler sizce sorun yasarmiyim yinedeEn yüksek ayarlarda oynamalısın daha az darboğaz olur ve birazda işlemcine bağlı açıkçası işlemcin nedir ?
İ5 11400f ile darboğaz olma ihtimali varmıRadeon Software yüklüyse Ayarlar simgesine tıklayın açılan yerde ekran kısmına tıklayın orada üstlerde Virtual Super Resolution ayarı olacak. Monitörün çözünürlüğü tam değiştirmiyor ama pixel arttırıyor gibi bir şey olarak düşünebilirsiniz darboğazı azaltır. Darboğaz rahatsız edecek kadar oluyorsa bu yolu deneyin.
1080P de belki olabilir.İ5 11400f ile darboğaz olma ihtimali varmı