Selamlar , Rx 6700 XT aldım. İşlemcim R5 5500 . Dar boğaz yapar diyenler var , yapmaz diyenler var. Yaparsa hissetmessin diyenler var. Neye inanacağımı şaştım. Şu anda bu işlemciyi kullanmam gerekiyor.Sizce Ekran kartını R5 5500 besleyebilir mi ?
Az bir şey yapar ama oyununa göre değişir. Hissedeceğini sanmam.Selamlar , Rx 6700 XT aldım. İşlemcim R5 5500 . Dar boğaz yapar diyenler var , yapmaz diyenler var. Yaparsa hissetmessin diyenler var. Neye inanacağımı şaştım. Şu anda bu işlemciyi kullanmam gerekiyor.Sizce Ekran kartını R5 5500 besleyebilir mi ?
Yüksek akıcı fps lerde oynarım ama değil mi ?Az bir şey yapar ama oyununa göre değişir. Hissedeceğini sanmam.
Çok sorun olur mu ? . Akıcı ve yüksek fps lerde oynatır mı ?2k da yapmaz fhd de yapar
Çok fark ettirir mi ? . Şu anda 5600 almaya bütcem yok maalesef.2k ayarlarda yapmaz ama 1080'de kesin yapar, önerim 5600 bakman.
Oynarsın hocam ama daha sonra yükseltebilirsen eğer daha iyi olur bu şekilde de sorunsuz oynarsınYüksek akıcı fps lerde oynarım ama değil mi ?
Çok sorun olur mu ? . Akıcı ve yüksek fps lerde oynatır mı ?
Anladım hocam teşekkür ederim. İleride tabiki yükseltmek isterim ama şuan kullanma mecburiyetindeyim maalesef.Oynarsın hocam ama daha sonra yükseltebilirsen eğer daha iyi olur bu şekilde de sorunsuz oynarsın