RX 6700Xt Alınır Mı?

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Rx 5000 serilerinde bir çok kişi driver konusunda şikayetçiydi kullanan arkadaşlar varsa Rx 6000 serisinde devam ediyor mu ? Win 11 de valorant fifa gibi oyunlarda driver güncelleme istiyormuş ve biostan ayar yani 6000 de böyle sorunlar var mı 4k için güzel bir ekran kartına benziyor. R5 5600 ile kaç sene götürür sizce ?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Rx 5000 serilerinde bir çok kişi driver konusunda şikayetçiydi kullanan arkadaşlar varsa Rx 6000 serisinde devam ediyor mu ? Win 11 de valorant fifa gibi oyunlarda driver güncelleme istiyormuş ve biostan ayar yani 6000 de böyle sorunlar var mı 4k için güzel bir ekran kartına benziyor. R5 5600 ile kaç sene götürür sizce ?
yer yer 1080p yer yer 2k için güzel bir karttır. kullanıyorum henüz driver sorunuyla karşılaşmadım. sıfır ayarında 2. elden baya uygun bulabilirsin.

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
yer yer 1080p yer yer 2k için güzel bir karttır. kullanıyorum henüz driver sorunuyla karşılaşmadım. sıfır ayarında 2. elden baya uygun bulabilirsin.
Link atabilir misiniz 2.el temiz mining yapılamadığını nasıl anlarım bıde

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
satıcı profilinde birden fazla ekran kartı varsa uzak durun. kutu fatura ve garanti üçlüsü yoksa uzak durun. ekran kartının garanti etiketi yoksa uzak durun (içi açılmış demektir.) yurt dışından alınmış kartlardan uzak durun. çoğu ekran kartlarında chip krizi olduğu dönemde madencilik yapmak için yurtdısından kart getirtti ucuza daha sonra ellerınde patladı.
bunlar dışında temız olduğunu düşündüğünüz ürün var ise mümkünse yüzyüze görüşün kartın oynulardaki performansına bakın ve furmark testi isteyin. testlere yanaşmayanlardan uzak durun.
hazır sistem alsatcıları var ne kadar doğru bulmasam da herkes ekmeğinin peşinde ve bunlardan bazıları örneğin 20bin TL lik sistemi indirimde 15 bin TL ye alıyor ve parça parça satıyor. piyasadan makul fıyata ve güvenilir birini bulursan bunlardan alabılırsın. onun dısında ekran kartını alacağın ev kullanıcısı olmasına özen göster. zaten kart yorulmuş mu stabil mi oyunlarda msi afterburner testinde ve furmark testinde belli olur.
detaylıca dikkat edilebilecek hususlar bunlardır.
Link atabilir misiniz 2.el temiz mining yapılamadığını nasıl anlarım bıde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri