Aklımda rx 6700xt almak var fakat sistem; r5 5600g, ve CV550 psu var. Sizce yeterli olur mu ? İlerde değişmeyi düşünüyorum psu yu sadece 5-6 ay idare etse yeterli.
İdare eder.Aklımda rx 6700xt almak var fakat sistem; r5 5600g, ve CV550 psu var. Sizce yeterli olur mu ? İlerde değişmeyi düşünüyorum psu yu sadece 5-6 ay idare etse yeterli.
Yük altında sorun çıkma ihtimali yüksek.Aklımda rx 6700xt almak var fakat sistem; r5 5600g, ve CV550 psu var. Sizce yeterli olur mu ? İlerde değişmeyi düşünüyorum psu yu sadece 5-6 ay idare etse yeterli.
Yok hocam kasa upgarede yapmadım aldığımdan beri. V4.5. Teşekkür ederim yorumlarınız için.Yükte 450-475W arası güç çekiyor gibi görünüyor. Sıvı soğutma veya çok ışıklandırmalı bir kasanız yoksa yeterli olacak gibi. CV550 528W verebiliyor.
Rica ederim. Biraz uç değerlerde besliyor güç kaynağınız. Bir problem olursa burası üzerinden bildirin yardımcı olmaya çalışalım. Hayırlı olsun.Yok hocam kasa upgarede yapmadım aldığımdan beri. V4.5. Teşekkür ederim yorumlarınız için.