[email protected] buraya mail atsinerjiden aldımda nereye yazıcağğım acaba link atabilirmisiniz rica etssem
[email protected] buraya mail atsinerjiden aldımda nereye yazıcağğım acaba link atabilirmisiniz rica etssem
nasıl bir mail atmalıyım hocma acaba[email protected] buraya mail at
Sistemi aldığın tarihi yaz ve faturasını görsel olarak at. Oyun hediyeleri için kod istediğini belirt.nasıl bir mail atmalıyım hocma acaba
hocam faturası nerde şuan bilmiyorum internetten aldım getirdilerSistemi aldığın tarihi yaz ve faturasını görsel olarak at. Oyun hediyeleri için kod istediğini belirt.
Hocam fatura mail olarak gelmiş olabilir mailleri kontrol et aldığı tarihe giderekhocam faturası nerde şuan bilmiyorum internetten aldım getirdilerbirde abim aldı yani gitidyse faturan o nun hesabındamıdır nasıl olmalı
Hocam fatura mail olarak gelmiş olabilir mailleri kontrol et aldığı tarihe giderek
O konuda bilgim yokattım hocma kaç saat içinde dönebilirler acaba biliyormusunuz
Ray Tracing performans acabilirsin ama %80 fps kaybı neden oluyorrx 6700xt rtx teknonojisini açabilirmi ? nvidia kadar stabil olmasada ?