RX 6700Xt Sistem Drop Sorununu Çözerler Mi Sizce?

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
4 gün önce gaming gen trden frekans tv 5 hazır sistemini aldım ryzen 5 5600 rx 6700xt ve oyunlar da drop giriyor yarın gamin gen trye götüreceğim sizce bunu çözerler mi bana telefon da sorun olmazsa öyle kullanacaksınız dediler eğer böyle bir şey olsa tüketici hakem heyetine başvursam hakem heyeti benim yanımda olur mu 0 pc alıyorum 4 günlük ve drop giriyor 4 gündür mail yazışmaları da var kanıtım da var.

iade etme şeysi 2 hafta diye biliyorum yarın 5 günüm galiba ben teknik desteklerine verdiğim de max 14 gün için de yanıt veriyorlarmış sorunun ne olduğuna veya sorun olup olmadığına 14 günü de geçiyor 2 haftayı iade ya da değişim için benim doğru mu?

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
iade edin bence uğraşmayın itopyadan gidip kendiniz toplatıp alsanız daha iyi olur

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Itelemek? Neden drop giriyor sıvı soğutucu aldın mı?
sıvı soğutucu yok almadım 4 gün oldu bilgisayarı alalı aldığım günden beri drop yiyorum oyunlar da gerçekten rezil oldum ya. (itelemek) derken geçiştirmek sorun yok diyip kullanıcıya vermek anlamıyla söyledim çünkü müşteri hizmetleri sorun bulamazsak öyle kullanırsınız dedi.

Temiz kurulum win 11 yaptım biosu güncelledim her şeyleri tam güncel windows update amd ekran kartı driverı her şey tam hala sorun devam ediyor. Korkuyorum sorun yok diyip geçiştirirlerse bir de 14 gün içerisin de teknik destek hallediyormuş yanıt veriyormuş, 5. gün olacak galiba yarın yasal hakkım 14 gün. Bunlar 14 gün sonra cevap verirse yasal hakkım da bitmiş oluyor 5. günde vermememe rağmen

ne yapmam gerek artık kafam çok karıştı ne önerirsiniz?

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Sürekli aktif değilim r5 5600x stok fan da tabiki drop yersin çünkü çok sıcak olur işlemci ve gücünü kısar
Sizce ne yapmalıyım şu anda yarın gaming.gen.tr ye götürmeli miyim yoksa başka bir şey mi yapmalıyım?

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Isı değerlerine bakın msinafter burnerla ve kullanımlara ona göre söyleyelim drop olayı iade alacaklarını sanmıyorum

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Isı değerlerine bakın msinafter burnerla ve kullanımlara ona göre söyleyelim drop olayı iade alacaklarını sanmıyorum
1698345161496.png

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
gaming.gen.tr götürsem onlar bunu yüzüme vurur mu ki
Tabii ki vurur ürünler kusurlu değil ki sattıkları adamların yapabilecegi bir şey varsa ayıplı ürün ise şayet sorun yok ama zaten her türlü kule tipi ya da sıvı soğutucu alınması gerekiyor aynı islemciyi ekran kartını kullanıyorum

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Tabii ki vurur ürünler kusurlu değil ki sattıkları adamların yapabilecegi bir şey varsa ayıplı ürün ise şayet sorun yok ama zaten her türlü kule tipi ya da sıvı soğutucu alınması gerekiyor aynı islemciyi ekran kartını kullanıyorum
Onlar orada soğutucu takıp denerler mi sizce ne yapabilirler ? sizce fikriniz nedir eğer derlerse soğutma alın düzelir alırsam düzelmezse o zaman ne yapayım

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Direk bakıp anlarlar takmaya gerek bile kalmaz
yani kısacası fps dropum takılmalarım tüm oyundan işlemci sıcaklığından dolayı mı?

yani kısacası fps dropum takılmalarım tüm oyundan işlemci sıcaklığından dolayı mı?
soğutucu aldığım da düzelir mi veya şu anda ilerisi için herhangi bir sıkıntı oluşmuş mudur bu da son sorum. Kusura bakmayın.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

soğutucu aldığım da düzelir mi veya şu anda ilerisi için herhangi bir sıkıntı oluşmuş mudur bu da son sorum. Kusura bakmayın.
Evet sorun sicaklik

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri