RX 6700Xt Sistem Drop Sorununu Çözerler Mi Sizce?

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Hocam niye hala teknikservise götürmek istiyorsunuz anlamadım soğutucu her türlü almak zorundasınız

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam niye hala teknikservise götürmek istiyorsunuz anlamadım soğutucu her türlü almak zorundasınız
Onlar getirin dedi ondan, ve %100 şundan mı diyemiyorum ki

Demin arkadaş sıcaklıktan dedi içim rahatladı işlemciden olduğunu düşünüyorum bu saatten sonra çünkü ekran kartımın arızaya ya da sorununa dair 1 tane bile kanıt yok yani yok kartta problem yok

bir de bu sorunu çözmek istiyorum çünkü oyunlardan soğuyorum böyle drop yiyince çözümü yoksa diye korkusuna kapılmıştım

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
4 gün önce gaming gen trden frekans tv 5 hazır sistemini aldım ryzen 5 5600 rx 6700xt ve oyunlar da drop giriyor yarın gamin gen trye götüreceğim sizce bunu çözerler mi bana telefon da sorun olmazsa öyle kullanacaksınız dediler eğer böyle bir şey olsa tüketici hakem heyetine başvursam hakem heyeti benim yanımda olur mu 0 pc alıyorum 4 günlük ve drop giriyor 4 gündür mail yazışmaları da var kanıtım da var.

iade etme şeysi 2 hafta diye biliyorum yarın 5 günüm galiba ben teknik desteklerine verdiğim de max 14 gün için de yanıt veriyorlarmış sorunun ne olduğuna veya sorun olup olmadığına 14 günü de geçiyor 2 haftayı iade ya da değişim için benim doğru mu?
adam akıllı drıverları vs kurdun mu

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
evet

Bazı forumlar da garantiye gönderin diyorlar ama ben çok kararsız kaldım sıcaklıktandır umarım bir de ek olarak ona para verip hala sorunumun devam etmesini istemem
Hocam zayen o işlemciye her türlü soğutucu alacaksın yani kacari yok sorun onda değilse bile al dene ama sorun kesinlikle o ekstrem bir şey yoksa çünkü tek yaşayan sen değilsin o işlemciyle bu sorunu

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam zayen o işlemciye her türlü soğutucu alacaksın yani kacari yok sorun onda değilse bile al dene ama sorun kesinlikle o ekstrem bir şey yoksa çünkü tek yaşayan sen değilsin o işlemciyle bu sorunu
Anladım o zaman bir de öyle diyeyim.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam selam ekran kartını değiştirdiklerini kapalı kutuda 0 soyledi benim takmam gerek fps drop ondanmış eğer devam ederse geri goturmemi gerektiklerini söylediler karti degistirmisler ondanmis sorun gidip alacağım aksam test ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri