Onlar getirin dedi ondan, ve %100 şundan mı diyemiyorum kiHocam niye hala teknikservise götürmek istiyorsunuz anlamadım soğutucu her türlü almak zorundasınız
Demin arkadaş sıcaklıktan dedi içim rahatladı işlemciden olduğunu düşünüyorum bu saatten sonra çünkü ekran kartımın arızaya ya da sorununa dair 1 tane bile kanıt yok yani yok kartta problem yokHocam niye hala teknikservise götürmek istiyorsunuz anlamadım soğutucu her türlü almak zorundasınız
bir de bu sorunu çözmek istiyorum çünkü oyunlardan soğuyorum böyle drop yiyince çözümü yoksa diye korkusuna kapılmıştımHocam niye hala teknikservise götürmek istiyorsunuz anlamadım soğutucu her türlü almak zorundasınız
adam akıllı drıverları vs kurdun mu4 gün önce gaming gen trden frekans tv 5 hazır sistemini aldım ryzen 5 5600 rx 6700xt ve oyunlar da drop giriyor yarın gamin gen trye götüreceğim sizce bunu çözerler mi bana telefon da sorun olmazsa öyle kullanacaksınız dediler eğer böyle bir şey olsa tüketici hakem heyetine başvursam hakem heyeti benim yanımda olur mu 0 pc alıyorum 4 günlük ve drop giriyor 4 gündür mail yazışmaları da var kanıtım da var.
iade etme şeysi 2 hafta diye biliyorum yarın 5 günüm galiba ben teknik desteklerine verdiğim de max 14 gün için de yanıt veriyorlarmış sorunun ne olduğuna veya sorun olup olmadığına 14 günü de geçiyor 2 haftayı iade ya da değişim için benim doğru mu?
evetadam akıllı drıverları vs kurdun mu
Bazı forumlar da garantiye gönderin diyorlar ama ben çok kararsız kaldım sıcaklıktandır umarım bir de ek olarak ona para verip hala sorunumun devam etmesini istememHocam niye hala teknikservise götürmek istiyorsunuz anlamadım soğutucu her türlü almak zorundasınız
Hocam zayen o işlemciye her türlü soğutucu alacaksın yani kacari yok sorun onda değilse bile al dene ama sorun kesinlikle o ekstrem bir şey yoksa çünkü tek yaşayan sen değilsin o işlemciyle bu sorunuevet
Bazı forumlar da garantiye gönderin diyorlar ama ben çok kararsız kaldım sıcaklıktandır umarım bir de ek olarak ona para verip hala sorunumun devam etmesini istemem
Anladım o zaman bir de öyle diyeyim.Hocam zayen o işlemciye her türlü soğutucu alacaksın yani kacari yok sorun onda değilse bile al dene ama sorun kesinlikle o ekstrem bir şey yoksa çünkü tek yaşayan sen değilsin o işlemciyle bu sorunu
kral bende i5 12400f msi 4060 var her oyunda takılıyorum ama sıcaklığım max 65derece sence mnedn?Evet sorun sicaklik
Mail atmıştım ısınıma sorununu söyledim soğutucu alıp deneyip düzelmezse getirmemi söylediler.Hocam niye hala teknikservise götürmek istiyorsunuz anlamadım soğutucu her türlü almak zorundasınız
Hocam selam ekran kartını değiştirdiklerini kapalı kutuda 0 soyledi benim takmam gerek fps drop ondanmış eğer devam ederse geri goturmemi gerektiklerini söylediler karti degistirmisler ondanmis sorun gidip alacağım aksam test ederim.Hocam zayen o işlemciye her türlü soğutucu alacaksın yani kacari yok sorun onda değilse bile al dene ama sorun kesinlikle o ekstrem bir şey yoksa çünkü tek yaşayan sen değilsin o işlemciyle bu sorunu