Yardım RX 6700Xt Vs İntel Arc B580 Ekran Kartı

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba,
Ekran kartı alacağım fakat muadili AMD RX 6700XT'yi buldum test videolarını izledim 10 fps farkı var aralarında bazı oyunlarda 20 fps fark atabiliyor AMD ekran kartını kullandığımız zaman. 1080p ultra ayarlarda oynayacağım ama 2K'da açabiliyorum desin.

Hangisini tercih etmeliyim? Oyun günlük kullanım için. Bu kartlar kaç yıl götürür? aralarında büyük bir fiyat farkı var, epeyde en ucuzlarına baktığımız zaman
cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:

erdembyk53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ben hala 6700xt kullanıyorum cs hariç oynadığım diğer oyunları 2k da oynuyorum ve hala performansından memnunum fps değerlerini tam hatırlamıyorum ama tatmin edici oynadığım oyunlara örnek verecek olursak rdr2 örneği yeter sanırım

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Merhaba,
Ekran kartı alacağım fakat muadili AMD RX 6700XT'yi buldum test videolarını izledim 10 fps farkı var aralarında bazı oyunlarda 20 fps fark atabiliyor AMD ekran kartını kullandığımız zaman. 1080p ultra ayarlarda oynayacağım ama 2K'da açabiliyorum desin.

Hangisini tercih etmeliyim? Oyun günlük kullanım için. Bu kartlar kaç yıl götürür? aralarında büyük bir fiyat farkı var, epeyde en ucuzlarına baktığımız zaman
cevaplarsanız sevinirim.
2.el mi alacaksınız sıfır mı ve bütçe nedir?

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
O zaman ikiside çok mantıksız kartlar aynı fiyata RX 9060 XT 16gb var.

Aynı fiyata var diyorsunuzda nerde hocam? 20 bin lira dediğin kartlar epeyde. Zaten benide aşıyor en fazla 12 gb vram olsa yeter. Ben 1080p oyuncusuyum. Vram kaygılarım var yetmez diye düşünüyorum 1080pde.
Link attım o kadar hocam 16.800TL ve 1080p oyuncusu olsan bile neredeyse güncelleme desteği kesilen(AMD son anda geri adım attı) 6700XT veya neredeyse hiç ekran kartı tecrübesi olmayan İntel'in kartını almazdım Dlss 4 için bile alınır 9060 XT.

Son düzenleme:

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam bu fiyata iyi güzelde muhtemelen benim elime para geçene kadar çoktan stokları biter diye düşünüyorum stoklar biterse ne almalıyım o zaman? Ryzen 5 5600'de kullanacağım.
Tebilonda 17k hocam stoğu biterse o var ve o kadar hızlı bitmez birde başka önerecek kart yok zaten 5600 ile de 1080p akar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri