Bütçenizi söyler iseniz belki onlardan da iyi bir bilgisayara sahip olabilirsiniz yanlış seçim yapmayınız illede bu ikisinden birini secicem diyorsanız 4060 Ti Dlss 3Elimde iki hazır sistem var, ikisini de SSD 1TB, Ram 32GB gibi gibi değiştirdiğimde hemen hemen aynı fiyata denk geliyorlar. Oyuna ağırlık vereceğim, sizce en iyi tercih hangisi olur ?
reis alacağım monitör, mouse vs. belli. kasa için ayıracağım para max 30KBütçenizi söyler iseniz belki onlardan da iyi bir bilgisayara sahip olabilirsiniz yanlış seçim yapmayınız illede bu ikisinden birini secicem diyorsanız 4060 Ti Dlss 3
Ekipmanları zaten iyi secmissindir güveniyorum sana sadece kasaya karisabilirim 30k iyi bir para yanlış seçim yapmayın diye biz varizreis alacağım monitör, mouse vs. belli. kasa için ayıracağım para max 30K
@Sahuraka @NotHappyEkipmanları zaten iyi secmissindir güveniyorum sana sadece kasaya karisabilirim 30k iyi bir para yanlış seçim yapmayın diye biz variz
RX6800 çok daha mantıklı olacaktır VRAM Bakımından da saf performans bakımından da çok daha güçlü üzmez siziElimde iki hazır sistem var, ikisini de SSD 1TB, Ram 32GB gibi gibi değiştirdiğimde hemen hemen aynı fiyata denk geliyorlar. Oyuna ağırlık vereceğim, sizce en iyi tercih hangisi olur ?
elimde g300s var, g300si mc için kullanacağım. diğer oyunlarda razer death essential mouse seçimim oldu, kulaklık olarak hyper cloud 2, klavye olarak apex 9 mini ve monitör olarak ise C27G2ZU kullandım. oyuncu koltuğu olarak da tereddütteyim, onun için yeni bir konu da açacağım. Dediğim gibi sadece kasa kaldı, yardım için teşekkürler
16 GB ekran kartlarının olduğu sistemler bu fiyata bildiğim kadarıyla zor denk geliyor, peki sence 30K gibi bir fiyata bundan daha iyi bir sistem var mıdır ?RX6800 çok daha mantıklı olacaktır VRAM Bakımından da saf performans bakımından da çok daha güçlü üzmez sizi
Sahuraka ve nothappy bakar ise size elbet vardır ama çok ikisi arasında kaldiysaniz 4060 tielimde g300s var, g300si mc için kullanacağım. diğer oyunlarda razer death essential mouse seçimim oldu, kulaklık olarak hyper cloud 2, klavye olarak apex 9 mini ve monitör olarak ise C27G2ZU kullandım. oyuncu koltuğu olarak da tereddütteyim, onun için yeni bir konu da açacağım. Dediğim gibi sadece kasa kaldı, yardım için teşekkürler
16 GB ekran kartlarının olduğu sistemler bu fiyata bildiğim kadarıyla zor denk geliyor, peki sence 30K gibi bir fiyata bundan daha iyi bir sistem var mıdır ?
eyw reisNormalde nvidia fanboyu olmama rağmen elbette 6800