RX 6900 TAKILMA...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeyfullahTopaloglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba uğur abi hatırlarsanız sizden daha önce sitem toplama adına tavsiye almıştım
ben o sistemi topladım sistemi çalıştırdım ama şuan bir problem yaşıyorum ve çözemedim
problemim sudur: leaguer of legends oyununda takılmalar  yaşıyorum
ekran kartım: RX 6900 Xt sürücüleri günlledim windowsta güncel 
2k ful tam çözünürlük ayarlarında fps 750 oluyor ortalama 750fps de takılmalar cok oluyor fps   240a sabitliyorum ara ara yine takılmalar yaşanıyor.bu konuda bilgi verebilirmisiniz acaba...

KS

SeyfullahTopaloglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kartın sıcaklığı ne durumda bu sorun varken.

stabil abi kartın ısı değerleri. ben o problemi çözdüm 
ama suan kart yük altında pazarzit sesi veriyor bu karta zarar verirmi biraz endişelendim
sormak istedğim bir soru daha var monütörden freesynck actığım zaman monütör ayarladında 240hz  yenilme hızı kapalı oluyor
oyun icersinde ise 4ms tazeme gösteriyor monütör 1ms olmalıydı bunu nasıl çözeblirm

https://hizliresim.com/6umVxw

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Windows Ayarları / Sistem / Monitör adı altından Gelişmiş görüntü ayarlarına tıklayın ve Ekran 1 için görüntü bağdaştırıcı seçeneklerine tıklayın. Açılan pencerede Monitör sekmesinden Hertz ayarınızı 240Hz olarak belirleyin ve Uygula/Tamam deyin hepsi bu kadar.

Birde monitörü Displayport ile bağladığınızdan emin olun.

KS

SeyfullahTopaloglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
SeyfullahTopaloglu' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kartın sıcaklığı ne durumda bu sorun varken.

stabil abi kartın ısı değerleri. ben o problemi çözdüm 
ama suan kart yük altında pazarzit sesi veriyor bu karta zarar verirmi biraz endişelendim
sormak istedğim bir soru daha var monütörden freesynck actığım zaman monütör ayarladında 240hz  yenilme hızı kapalı oluyor
oyun icersinde ise 4ms tazeme gösteriyor monütör 1ms olmalıydı bunu nasıl çözeblirm

https://hizliresim.com/6umVxw

ayarları o şekildeydi sadece hdr yi actım diğer ayarlar söylediğiniz gibiydi ama oyunlarda 4ms gösteriyor hala onu 1ms ye nasıl düşüreceğim
müsayit bir vaktiniz olursa tw ile bağlanıp siz ayarları optimize edeiblirmisniz acaba

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yanıt süresi ayarından yapacaksınız o ayarı ama onu ne devre dışı bıraktıysa HDR ise HDR başka bir şey ise onu kapatıp yanıt süresini aktif edin.

TW ile bağlansam ne olacak ki monitör ayarlarını yapmak için Samsung App filan mı var?

KS

SeyfullahTopaloglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yanıt süresi ayarından yapacaksınız o ayarı ama onu ne devre dışı bıraktıysa HDR ise HDR başka bir şey ise onu kapatıp yanıt süresini aktif edin.

TW ile bağlansam ne olacak ki monitör ayarlarını yapmak için Samsung App filan mı var?

Üstadım bildiğim kadarıyla yok ama bnm pc sağlıklı çalışmıyor gibi geliyor bana sanki bazı problemler var gibi sizinde taktirindir ki türkiyede yüksek donanından anlayan pek birileri yok bende şuan için cok hakim değilim bu teknolojiye internet üzerinde araştıyorum ama tatmin edecek bir bilgi bulamıyorum bu sebepten sizi bu kadar rahatsız ettim kusura bakmayın.
tw ile gelip bir bakarsanız memlun olurum arzu ederseniz wp vereyim size ordan iletişime gecelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri