Herkese hayırlı bayramlar. https://www.akakce.com/ekran-karti/...01-20g-128bit-gddr6-8-gb-fiyati,99744411.html link te belirtmiş olduğum rx 7600 şuan indirimde gözüküyor. Bütçemde çok yok acaba bu fiyata bu ekran kartı alınır mı?
Bu fiyatlarda önerebileceğiniz bir kart varmı pekivramı az hocam
hocam şahsen 9 binlira ya rx 6700xt almayı düşünüyorum biraz tuzlu ama iyi gibi gözüküyorBu fiyatlarda önerebileceğiniz bir kart varmı peki
9 bin bandında sadece asrock marka var 6700xt, çok fazla yorum yok ve incelemesinide bulamadım markanın açıkcası pek güvenemedim.hocam şahsen 9 binlira ya rx 6700xt almayı düşünüyorum biraz tuzlu ama iyi gibi gözüküyor
Asrock güvenilir marka bana göre asusun yan markası diyebiliriz çok iyi anakartları var şahsen ben güveniyorum9 bin bandında sadece asrock marka var 6700xt, çok fazla yorum yok ve incelemesinide bulamadım markanın açıkcası pek güvenemedim.
Açıkcası çok kararsız kaldım asrock iyi bir marka belki ama 6700xt modeli hakkında inceleme yada yorum olsaydı bir fikir sahibi olabilirdim. Şimdi 9bin TL az para değil ve bütçemide aşıyor. Rx 7600 de çok iyi bir kart olmasada fena bi kart değil 3060ti nin hemen arkasından geliyor 1080 ve 2k da iş görecek gibi duruyor.Asrock güvenilir marka bana göre asusun yan markası diyebiliriz çok iyi anakartları var şahsen ben güveniyorum
evet bende ya rx 6700xt yada rx 7600 alıcaktım zaten 7600 de kötü bir kart değilAçıkcası çok kararsız kaldım asrock iyi bir marka belki ama 6700xt modeli hakkında inceleme yada yorum olsaydı bir fikir sahibi olabilirdim. Şimdi 9bin TL az para değil ve bütçemide aşıyor. Rx 7600 de çok iyi bir kart olmasada fena bi kart değil 3060ti nin hemen arkasından geliyor 1080 ve 2k da iş görecek gibi duruyor.
7600 kullanan biri gelip fikirlerini sunsa çok iyi olurdu.evet bende ya rx 6700xt yada rx 7600 alıcaktım zaten 7600 de kötü bir kart değil
7600 kullanan biri gelip fikirlerini sunsa çok iyi olurdu.
7600 bence gayet iyi fps veriyor 2k da bile iş görür ama biraz fazla ram kullanıyor gibi geldi bana 6700xt ye göre
bu videoya bakabilirsiniz
ona bakarsanız 6700xt e vramı fazla bende anlamadım 7600 gayet iyi fps veriyor cyberpunkta aynı hatta7600 bence gayet iyi fps veriyor 2k da bile iş görür ama biraz fazla ram kullanıyor gibi geldi bana 6700xt ye göre
7600 benim aklıma yattı, zaten yeni bir kart rdna 3 kullanıyor ve güncellemeler le daha iyi olabilir, rakiplerine göre de fiyatı makul.ona bakarsanız 6700xt e vramı fazla bende anlamadım 7600 gayet iyi fps veriyor cyberpunkta aynı hatta
RX 7600 kullanıyorum aşırı iyi bir kart.7600 benim aklıma yattı, zaten yeni bir kart rdna 3 kullanıyor ve güncellemeler le daha iyi olabilir, rakiplerine göre de fiyatı makul.
AMD tavsiye etmiyorum nvidia her türlü kalite AMD bir driver alsın ekran kartı cokebiliyor garanti verememHerkese hayırlı bayramlar. https://www.akakce.com/ekran-karti/...01-20g-128bit-gddr6-8-gb-fiyati,99744411.html link te belirtmiş olduğum rx 7600 şuan indirimde gözüküyor. Bütçemde çok yok acaba bu fiyata bu ekran kartı alınır mı?
8gb vramli kartın 2k da doğru dürüst çalışması çok kısa bir süre için geçerli. 16gb vram var bende 10gbvram kullanıyor oyunlar.Açıkcası çok kararsız kaldım asrock iyi bir marka belki ama 6700xt modeli hakkında inceleme yada yorum olsaydı bir fikir sahibi olabilirdim. Şimdi 9bin TL az para değil ve bütçemide aşıyor. Rx 7600 de çok iyi bir kart olmasada fena bi kart değil 3060ti nin hemen arkasından geliyor 1080 ve 2k da iş görecek gibi duruyor.
7600 çıkacak olan fsr 3 ile çok daha iyi olcaktır 7600 alabilirsiniz.7600 benim aklıma yattı, zaten yeni bir kart rdna 3 kullanıyor ve güncellemeler le daha iyi olabilir, rakiplerine göre de fiyatı makul.