RX460 Wattman Sorunu

AliSamed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, ekran kartıma overclock yapmamın ardından oyunlara girdiğimde aniden bilgisayarım donuyor ve işlevsiz haline gelmesiyle bende çareyi yeniden başlatmakta buluyorum.Bilgisayarımı açtığımda AMD Radeon yazılımı ''Ekran kartıyla bağlantı kesildi ve bu durumdan kurtuldu'' hatası veriyor.AMD Radeon yazılımına girdiğimde ise Wattman eski ayarlarına döndürüldü yazıyor sizce ne yapmalıyım ilk defa bu ekran kartında başıma geliyor.

KS

AliSamed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
ddu programı ile sürücüyü temiz bir şekilde kaldır yeni sürümü yükle bu yazılımsal bir sorun çünkü senin gibi bir çok kullanıcı bu sorunu yaşıyor sürücü yüzünden

DDU ile sürücüyü kaldırdım kendi CD'sinden çıkan sürücüyü yükledim fakat sorun eskiden yoktu şimdi devam ediyor bazen aklım almıyor .

KS

AliSamed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet eski sürücüsünde 1 kere yaptı 2.sini denemedim belkide daha eski sürümlere dönmem lazım.

KS

AliSamed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
460 560 bunlarda bu sorun var yeni sistem kurup deneyebilirsin fayda eder mi bilemiyorum

Yeni sistem derken format mı yoksa sistemi toptan değiştirmek mi ? Format atmayı bende düşünüyorum yakın zamanda sistemime ekran kartı ssd ve ram takviyesi mutlaka yapacağım bakalım o zamana kadar oyunlarda kasmadan , takılmadan idare etse yeter.  :(

Lütfi_35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kardeşim sistem bileşenlerin neler?
Ben MSİ RX460-G4560 ile bir sistem toplayacağım. Sorununuzu da tam anlamadım. Over Clock ile hiçbir alakam yok. Teşekkür ediyorum.

KS

AliSamed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lütfi_35' Alıntı:
Kardeşim sistem bileşenlerin neler?
Ben MSİ RX460-G4560 ile bir sistem toplayacağım. Sorununuzu da tam anlamadım. Over Clock ile hiçbir alakam yok. Teşekkür ediyorum.

Sistemim biraz dengesiz oldu benim 4 ay önce topladım çok aceleye geldi ilk önce RX460 almıştım ondan sonra anakartım arıza çıkardı toptan değiştirmek zorunda kaldım.Sistemimi imzamda görebilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri