Eski pc de rx550 ekran kartı var satayım diyorum fakat internetten satmakla uğraşasım hiç yok direk etraftaki bilgisayarcılara falan satmayı düşünüyorum bu ekran kartı ortalama ne kadar eder?
2-2.5 bin tl eder bildiğim kadar.Eski pc de rx550 ekran kartı var satayım diyorum fakat internetten satmakla uğraşasım hiç yok direk etraftaki bilgisayarcılara falan satmayı düşünüyorum bu ekran kartı ortalama ne kadar eder?
Hocam o ekran kartını 1k satsın arkasına bakmasın ne 2.5 k si2-2.5 bin tl eder bildiğim kadar.
1kEski pc de rx550 ekran kartı var satayım diyorum fakat internetten satmakla uğraşasım hiç yok direk etraftaki bilgisayarcılara falan satmayı düşünüyorum bu ekran kartı ortalama ne kadar eder?
Fatura, kutu, garanti yok diye 500₺ dedi buradaki bilgisayarcı. Normal mi bu fiyat?Hocam o ekran kartını 1k satsın arkasına bakmasın ne 2.5 k si
Valla hocam siz nettende satmaya çalışsanız ederi en fazla 1k ama bence kart eski olduğu için o rakamları bile gormeyebilir talep meselesi bilgisayarcida onu uygun fiyata alıp bir miktar karla saticak veya bir sistem içinde elinden çıkaracak sitelerde satmayı dene istersen 1k yazıp alan çıkmazsa çokta zorlama ver derim yada çok bu rakamlara ihtiyacın yok ise kenarda dursunFatura, kutu, garanti yok diye 500₺ dedi buradaki bilgisayarcı. Normal mi bu fiyat?
öldürmüş o kadar değil. 1000tl ye satılabilir.Fatura, kutu, garanti yok diye 500₺ dedi buradaki bilgisayarcı. Normal mi bu fiyat?