Rx580 ekran Kartımda Dvı girişi yok ?¿

Cun8.mutlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni pc aldım ancak ekran kartında ( Saphire pulse rx580 8gb ) dvı girişi yok . İnternetten inceleme videolarına veya ekran kartının kendi sitesine baktığımda giriş dvı girişinin olduğu gözüküyor. Konuyla ilgili araştırma yaptım ama bi sonuca varamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekranım144 hz ama 144hz kullanabilmem için dvı kullanmamı istiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Her modelinde olmayabilir. Sizin kartın kod numarasına göre bakın. Ayrıca 144Hz için HDMI veya DP kablosu kullanın DVI biraz eski bir teknoloji sayılır ona gerek yok.

KS

Cun8.mutlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Her modelinde olmayabilir. Sizin kartın kod numarasına göre bakın. Ayrıca 144Hz için HDMI veya DP kablosu kullanın DVI biraz eski bir teknoloji sayılır ona gerek yok.

Eywallah hocam sağ olasın . Dp kablosu alıcam mecbur çünkü hdmı ile de 144hz olmuyor. Peki dp kablosu taktıktan sonra hdmı da kullansam bir sıkıntı veya + - bişey olurmu ?¿

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
HDMI ile olmuyor dediniz monitörünüz nedir kablo kendi kablosu mu? Bunları söylerseniz yardımcı olabilirim.

Birde HDMI ve DP kablosunu aynı anda farkı monitörler için kullanabilirsiniz sorun yok.

KS

Cun8.mutlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
HDMI ile olmuyor dediniz monitörünüz nedir kablo kendi kablosu mu? Bunları söylerseniz yardımcı olabilirim.

Birde HDMI ve DP kablosunu aynı anda farkı monitörler için kullanabilirsiniz sorun yok.

monitor asus vg248qz içinden hdmi çıkmadı kendim aldım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Monitörünüzün çıkışlarını kontrol ettim sadece DP kablosu ile 144Hz alabilirsiniz görünüyor. Ama aldığınız kabloda kalitesiz olabilir. Kaliteli bir DP 1.2 veya üzeri yada HDMI 1.4 veya üzeri kablosu alıp 144Hz olarak kullanabilirsiniz. Tavsiyem işinizi garantiye alın DP kablosu ile bağlayın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri