Rx6500Xt Siyah Ekran

astaqq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bu ekran karttını ilk taktığım intel sistemde de hata alıyordum hatayı kısaca özetlersek masaüstünde olur oyun oynarken veya tam yüke girince ekran gidiyor ve geri gelmiyor bazen görüntü hiç vermiyor intel sistemde bir türlü geçirmiştim sorunu ama sürekli aynı windowsu kullanmadım bir kaç kere format attım her neyse şimdi ise amd sisteme geçtim yine aynı sorunla karşı karşıyayım nasıl bu sorundan kurtulurum bilmiyorum yardım edermisiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
bu ekran ****** ilk taktığım intel sistemde de hata alıyordum hatayı kısaca özetlersek masaüstünde olur oyun oynarken veya tam yüke girince ekran gidiyor ve geri gelmiyor bazen görüntü hiç vermiyor intel sistemde bir türlü geçirmiştim sorunu ama sürekli aynı windowsu kullanmadım bir kaç kere format attım her neyse şimdi ise amd sisteme geçtim yine aynı sorunla karşı karşıyayım nasıl bu sorundan kurtulurum bilmiyorum yardım edermisiniz?
hocam watmann olması gerek

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
bu ekran ****** ilk taktığım intel sistemde de hata alıyordum hatayı kısaca özetlersek masaüstünde olur oyun oynarken veya tam yüke girince ekran gidiyor ve geri gelmiyor bazen görüntü hiç vermiyor intel sistemde bir türlü geçirmiştim sorunu ama sürekli aynı windowsu kullanmadım bir kaç kere format attım her neyse şimdi ise amd sisteme geçtim yine aynı sorunla karşı karşıyayım nasıl bu sorundan kurtulurum bilmiyorum yardım edermisiniz?
Merhaba ekran kartı driveriniz, Adrenalin 23.3.1 (WHQL Recommended) sürücü değilse bu sürücüyü, Win 10 ya da Win 11 sekmesi altından açıp yükleyin . Ama yüklemeden önce indrilmiş olarak kalsın ve bu programla, kurulu ekran kartı driverini herşeyiyle silin yeniden başlatıp yapana kadar >>>>https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601
Using AMD Cleanup Utility
Click (yani tıklayın) AMD Cleanup Utility for Windows®
sonra dediğim ve indirdiğiniz driveri temiz olarak kurun, eğer bu sürüm yüklü ise temiz kurulum olarak tekrar yapın ve deneyin. Eğer oyun için herhangi bir çözünürlük veya farklı bir durum ayarlayıp alıyorsanız bu konuda belirtin.

KS

astaqq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ekran kartı driveriniz, Adrenalin 23.3.1 (WHQL Recommended) sürücü değilse bu sürücüyü, Win 10 ya da Win 11 sekmesi altından açıp yükleyin . Ama yüklemeden önce indrilmiş olarak kalsın ve bu programla, kurulu ekran kartı driverini herşeyiyle silin yeniden başlatıp yapana kadar >>>>https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 AMD Cleanup Utility for Windows® sonra dediğim ve indirdiğiniz driveri temiz olarak kurun, eğer bu sürüm yüklü ise temiz kurulum olarak tekrar yapın ve deneyin. Eğer oyun için herhangi bir çözünürlük veya farklı bir durum ayarlayıp alıyorsanız bu konuda belirtin.
denerim dostum teşekkür ederim

KS

astaqq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mesajımda düzenlemeye gittim, oradan amd ekran kartı driverini temizleme aracının linki ve açıklamasını düzenledim, deneyip haber verin olumlu veya olumsuz yardımcı olabilmek adına, iyi günler.
dostum denedim yine görüntü gitti ve ara sıra görüntü veriyor ram mhz sini değiştirince gitti ama çok saçma bir olay var bilgisayar ilk açılınca açılmıyor reset atınca görüntü geliyor ama bazende hiç gelmiyor

alperenui

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
dostum denedim yine görüntü gitti ve ara sıra görüntü veriyor ram mhz sini değiştirince gitti ama çok saçma bir olay var bilgisayar ilk açılınca açılmıyor reset atınca görüntü geliyor ama bazende hiç gelmiyor
Wattman yedin galiba amd ekran kartına güven olmaz çözümü zor dur

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Ramlerinizde ki Xmp (intel) veya D.O.C.P (amd ) ayarlarını default yapın, yani disabled yapın, profil ayarlamadan kullanın. Belki ramlardaki frekans değişikliği uyumsuz çalışmasına sebep oluyordur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri