Yardım Rx6700Xt Ve I5 12400F Rdr2'De 110 Derece Sorunu

KS

Ozzyx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam test 15 dk kadar tuttum sonuçları ve ilk halini atıyorum buraya gece müsaitim hocam haberleşirsek çok sevinirim sizce test sonucunda ne gözüküyor ben bir şey anlamadım

Ekli dosyalar

• hw 1.png
    hw 1.png
    122.8 KB · Görüntüleme: 8
  • hw2.png
    hw2.png
    129.9 KB · Görüntüleme: 9
  • hw test sonrası.png
    hw test sonrası.png
    124.3 KB · Görüntüleme: 7
  • hw test sonrası 2.png
    hw test sonrası 2.png
    131 KB · Görüntüleme: 8

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Hocam test değerleriniz normal gözüküyor işlemci yük altında max 61 dereceyi görmüş sorun yok msi programında sorun olabilir mi silip bidaha yüklermisiniz?

hocam test 15 dk kadar tuttum sonuçları ve ilk halini atıyorum buraya gece müsaitim hocam haberleşirsek çok sevinirim sizce test sonucunda ne gözüküyor ben bir şey anlamadım
.

İşten çıkınca haber veririm hocam

KS

Ozzyx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam test değerleriniz normal gözüküyor işlemci yük altında max 61 dereceyi görmüş sorun yok msi programında sorun olabilir mi silip bidaha yüklermisiniz?

.

İşten çıkınca haber veririm hocam
hocam galiba ben gerizekalıyım msı afterburner da bi ayar bozdum heralde msi after burnerı ayarlarını resetledim şuan normal gibi Allah Allah pekte kurcalamadım ama Allah senden de razı olsun işinin arasında benimle ilgilendin sanki biraz fanlar hızlı çalıştı gibi ama bilmiyorum bana mı öyle geldi değerler gayet normal çok teşekkür ederim discord adresini bekliyorum seninle tanışmayı çok isterim tekrar teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• resim_2023-03-28_224314165.png
    resim_2023-03-28_224314165.png
    3.4 MB · Görüntüleme: 11

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
hocam galiba ben gerizekalıyım msı afterburner da bi ayar bozdum heralde msi after burnerı ayarlarını resetledim şuan normal gibi Allah Allah pekte kurcalamadım ama Allah senden de razı olsun işinin arasında benimle ilgilendin sanki biraz fanlar hızlı çalıştı gibi ama bilmiyorum bana mı öyle geldi değerler gayet normal çok teşekkür ederim discord adresini bekliyorum seninle tanışmayı çok isterim tekrar teşekkür ederim
estafurullah hocam ayar bu bozulur. orda zaten sıvı soğutmamda var dediğin için sıcaklıklar baya bi yüksek geldi o yüzden test yapmanızı tavsiye ettim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri