Soru Rx6800 Mü 3060Ti̇ Mi̇ ?

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
RX de Asus b550 var
Rtx de Asus 610 var
RX6800 kullanıyorum 3060ti ile karşılaştırılamaz performans konusunda
Yazılım da ise amd gün geçtikçe daha da gelişiyor ama nvidia her zaman daha önde
RX6800 ile sadece battlefield1 de sorun yaşadım oda oyunla alakalıydı başka oyunlarda yaşamadım
Ayrıca amd işlemciler valorant gibi oyunlarda performansı daha yüksek

KS

TREnes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Mavi ekran hatası felan yasadinmi ( clock watchdog time out - Pfn lıst corrupt ) gibi

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
Mavi ekran hatası felan yasadinmi ( clock watchdog time out - Pfn lıst corrupt ) gibi
Battlefield1 oyununda mavi ekran , wattman gibi sorunlarla karşılaştım onun dışında hiçbir oyunda karşılaşmadım
Battlefield da directx sorunu var herhalde çok anlamıyorum o yüzden olmuş olabilir

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Battlefield1 oyununda mavi ekran , wattman gibi sorunlarla karşılaştım onun dışında hiçbir oyunda karşılaşmadım
Battlefield da directx sorunu var herhalde çok anlamıyorum o yüzden olmuş olabilir
xfx 6800 xt var Merc bu arada. Ssitem 3 5 aylık yeni ve watman aldım yalan yok. Sadece lol'de aldım şaka gibi ama evet sadece lolde sonradan sorunu çözdük ki amd adrenalin ile alakalıymış. Şuan zerre tık yok adrenalin uygulmasını da dibine kadar kullanıyorum UV OV herşeyi yapıyorum. O watman zamanlarında aldığım fiyata 3070 alabildiğimi falan düşünüp kafamı duvarlara vuracaktım ama şuan iyi ki almışım diyorum. Yani o an yaşadığım şey bizim doğru düşünmemize de engel oluyor. Doğru düzgün kullandıktan sonra sağlam olan hiçbir şeyin arıza vereceğini düşünmüyorum. Bu hataların yüzde 80i bizden kaynaklı...

Capone

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
RX6800 kullanıyorum 3060ti ile karşılaştırılamaz performans konusunda
Yazılım da ise amd gün geçtikçe daha da gelişiyor ama nvidia her zaman daha önde
RX6800 ile sadece battlefield1 de sorun yaşadım oda oyunla alakalıydı başka oyunlarda yaşamadım
Ayrıca amd işlemciler valorant gibi oyunlarda performansı daha yüksek
bende'de 6700xt var fifa23 de fut'ta kart açarkenki animasyonda atıyor oyundan amd ekran kartlarıyla alakalı bir durummuş mesela o yüzden geçiyorum o animasyonu direk ilk defa fifada yaşadım böyle sorun başka oyunda yaşamadım

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
bende'de 6700xt var fifa23 de fut'ta kart açarkenki animasyonda atıyor oyundan amd ekran kartlarıyla alakalı bir durummuş mesela o yüzden geçiyorum o animasyonu direk ilk defa fifada yaşadım böyle sorun başka oyunda yaşamadım
Mesela bu durum AMD kaynaklı eğer dediğiniz gibi ise. Ben hiç fifa oynamadığım için şuan kendi kartımda deneyemiyorum. Ama bu durumu amd'ye bildirirsek ufak bi güncelleme ile çözülebilecek bir durum. Bence SS alıp amdye bildirmelisiniz. Birçok kişi için iyilik yapmış olursunuz ve piyadadaki amd hater'larına malzeme çıkmamış olur :D

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Ryzen 5 5600x
ASUS TUF GAMİNG RX6800
18850
İ5 12400F
3060Tİ
16000
hangisini alıyım.amd ekran kartlarını almayın diyolar alıyım mi
Rx6800, rtx3070 ve 3070ti arasında bir kart. Performansa önem veriyorsan ve 2k da oynayacaksan rx6800. 1080p için rtx3060ti yeterli

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri